Nytt fra vinkelnerforeningen

DNVF informerer om foreningens utvikling, ideer og kommende aktiviteter. Les mer om opptak av nye styremedlemmer, kontingentinformasjon samt et nytt spennende konsept innen nasjonale og internasjonale konkurranser.
Redaksjonen
26 November 2004 - 12:05

Valg av nye styremedlemmer i Den Norske Vinkelnerforening
Vi trenger deg til å sitte i foreningens styre. Følgende skal velges på det kommende årsmøte 4. og 5. februar 2005:
- President
- Økonomiansvarlig
- 2 styremedlemmer
Kan du tenke deg å være med på mye moro, møte vinkelnere fra hele verden samt skape en forening til alle medlemmenes glede er dette noe for deg. Ta kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på 901 36 883 eller kenengebretsen@yahoo.no for mer informasjon.

Kontingent for 2005
blir sendt ut første uken i januar og er som tidligere på 600 kr. Betalingsfrist er 1. februar. Inkludert er som tidligere et årsabonoment på Aperitif. I 2005 har vinkelnerforeningen mange spennende prosjekter på gang. Kom på årsmøtet for mer informasjon.

Landslag
Den Norske Vinkelner Forening vil i 2005 starte oppe et landslag for vinkelnere. Dette skal delta i ulike konkurranser rundt om i verden i årene fremover. Det er store muligheter for å hevde seg meget bra på et høyt internasjonalt nivå og for de som er med vil det gi mye verdifull erfaring og rikelig med "Grand Cru" på CV'en.
Kunne du tenke deg å se nærmere på dette tar du kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på kenengebretsen@yahoo.no eller Knut Espen Misje på kem@gastronomi.no. Laget vil bli coachet og fulgt nøye opp gjennom samlinger og smakinger samt spesialtrening. Blir du den neste verdensmesteren?

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her