Nytt fra vinkelnerforeningen

DNVF informerer om foreningens utvikling, ideer og kommende aktiviteter. Les mer om opptak av nye styremedlemmer, kontingentinformasjon samt et nytt spennende konsept innen nasjonale og internasjonale konkurranser.
Redaksjonen
26 November 2004 - 11:05

Valg av nye styremedlemmer i Den Norske Vinkelnerforening
Vi trenger deg til å sitte i foreningens styre. Følgende skal velges på det kommende årsmøte 4. og 5. februar 2005:
- President
- Økonomiansvarlig
- 2 styremedlemmer
Kan du tenke deg å være med på mye moro, møte vinkelnere fra hele verden samt skape en forening til alle medlemmenes glede er dette noe for deg. Ta kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på 901 36 883 eller kenengebretsen@yahoo.no for mer informasjon.

Kontingent for 2005
blir sendt ut første uken i januar og er som tidligere på 600 kr. Betalingsfrist er 1. februar. Inkludert er som tidligere et årsabonoment på Aperitif. I 2005 har vinkelnerforeningen mange spennende prosjekter på gang. Kom på årsmøtet for mer informasjon.

Landslag
Den Norske Vinkelner Forening vil i 2005 starte oppe et landslag for vinkelnere. Dette skal delta i ulike konkurranser rundt om i verden i årene fremover. Det er store muligheter for å hevde seg meget bra på et høyt internasjonalt nivå og for de som er med vil det gi mye verdifull erfaring og rikelig med "Grand Cru" på CV'en.
Kunne du tenke deg å se nærmere på dette tar du kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på kenengebretsen@yahoo.no eller Knut Espen Misje på kem@gastronomi.no. Laget vil bli coachet og fulgt nøye opp gjennom samlinger og smakinger samt spesialtrening. Blir du den neste verdensmesteren?

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan også fiskegrateng lages
Dagens rett

Slik kan også fiskegrateng lages

Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her