Nytt sensasjonelt hopp for Maaemo

Nytt sensasjonelt hopp for Maaemo

Oslo-restauranten klatrer opp til 64. plass på World’s 50 Best-listen som offentliggjøres 1. juni. Det er 15 plasser bedre enn i fjor.

World’s 50 Best-rangeringen er kanskje den mest betydningsfull ved siden av Michelin-stjernene, så det er lett å forstå Maaemos kjøkkensjef og medeier Esben Holmboe Bang sin entusiasme over plasseringen:

-Vi er svært begeistret over å bli beæret med en slik plassering av kåringens panel. Verden er stor og denne anerkjennelsen er et kjempeløft for vårt team som alle har bidratt med så mye av sin energi til resultatet.

I en annen kåring er Maaemo nr 32 i verden

Tidligere i år ble Maaemo deleid av Furset-gruppen, et av Norges ledende restaurantkonsern.

Derfor satser Furset på Maaemo

Resten av listen offentliggjøres 1. juni og spenningen er stor rundt topp tre. Som kjent gjenerobret Noma topplasseringen i fjor. Men med mange sterke utfordrere som puster dem i nakken.

Dette ble resultatene i 2014

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen