Nytt Stordalen-hotell åpnet på Fornebu

Nytt Stordalen-hotell åpnet på Fornebu

Quality Hotel Expo det første av to nye Fornebu-hoteller som åpner i 2012.

Det nye Quality-hotellet ligger vegg i vegg med Akers nye kontor og opplevelsessenter.

Hotellet har 301 rom, inkludert 20 som er tilrettelagt for langtidsleie. Det har også et konferanseområde på 1000 kvadratmeter og en restaurant, Brasserie X, med plass til 250 gjester. I tillegg har hotellet en uteservering med plass til 150 mennesker.

– Det blir spennende å være med på dette. Vi har stort fokus på mat og kvalitet, sier assisterende kjøkkensjef Kristian Bølgen Rykkinn til budstikka.no.

Han styrer restauranten sammen med kjøkkensjef Scott Ferguson. I tillegg skal Quality Hotel Expo drifte Aker Solutions personalrestaurant.

LES OGSÅ: Åpner hotell til 1,3 milliarder

Bygget er innredet av interiørarkitekt Nikki Butenschön etter konseptet «Midt i naturen». Naturen bringes inn ved hjelp av trær og grønne vegger. For øvrig domineres hotellet av hvite og rene linjer i kombinasjon med røffe elementer i tre, skriver budstikka.no.

LES OGSÅ: Bruker audition ved ansettelser

Senere i år åpner Scandic et nytt hotell på Fornebu.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Melder seg på i konkurransen om bobler i verdensklasse

Både Østerrike og Tyskland har det som skal til for å lage utsøkte musserende viner. Møt Fred Loimer og Niko Brandner som har hver sin tilnærming, men det til felles at de beveger seg bort fra det tradisjonelle sektkonseptet med lokale druer og restsødme, og ikke minst lager viner med stor detaljrikdom og presisjon. Les hele saken

Til toppen