Endelig er den kommet inn på Pollisten, Sveriges største aquavit. I 1891 presenterte sønnen til Olof Peter Anderson denne lyse og lett kryddersterke klassiker for første gang. Det tok over 100 år, så kom den til Norge også. Varenummer 7423 på Vinmonopolet, pris 283,90. Norex presenterer også Tempranillo (Utiel Requena) fra Le Cep Francais 300 cl., bag in box. Horecapris: 226,- Pris Vinmonopolet: 273,70.- Dette nye produktet fra Le Cep Francais kommer fra området Utiel Requena i Spania. Det er 100 prosent Tempranillo, som er Spanias edleste drue. Denne sjarmerende vinen er fruktig og lett å drikke. Passer godt sammen med grillmat og enklere fiskeretter. Har du tenkt på at du kanskje kan ha den som husets vin, spør Norex.
O.P Anderson endelig på Polet
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene
Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.
Les hele sakenSlik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene
Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961
2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dette drikker du til pinnekjøtt
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Nå som kalkunfilet er i alle butikker, kan du lage et riktig så velsmakende måltid med gremolata
Nå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
Les hele saken