Ønskes velkommen

Sven Erik Renaas restaurantprosjekt i Stavanger ønskes velkommen av bransjen.

Det er Smedvig Eiendom som har gitt Renaa oppdraget med å lage en topprestaurant i Stavanger.
 
- Lag en Bagatelle-restaurant, var beskjeden OL-vinneren og kokkelandslagssjefen fikk.
 
Og han ønskes velkommen av bransjen.
 
- Veldig bra for matbyen Stavanger, sier Stavangers restaurantkonge Arne Ø. Joakimsen.
 
Men Borghild Fiskå, matekspert i Stavanger Aftenblad, er forundret over at Smedvig og Renaa vil åpne en eksklusiv gourmetrestaurant. Ambisjonen er å skape en av Norges og Nordens beste restauranter.
 
Mot strømmen
- Trenden ute går nemlig i motsatt retning, mot små, rimeligere steder som drives av ildsjeler i enkle lokaler for å nå de store massene. Det er denne typen spisesteder det nå satses på i London, Barcelona og andre store europeiske matbyer, sier Fiskå.
 
Godt dekket
- Vi har allerede Tango Bar & Kjøkken, NB Sørensen Stuer, Hall Toll, Setra og Nero. Vi mangler egentlig ikke topprestaurantene, men nytt liv på mellomsjiktet, mener matskribenten.
 
Annerledes
Aslak Dalehaug som driver Tango Bar&Kjøkken ønsker Renaas gourmetrestaurant velkommen.

-.Dette vil bli en helt annerledes restaurant enn den vi driver. Renaa sikter høyt. Det viktigste av alt er hvem som står bak. Sven Erik Renaa er en kjempeflink kar. Jeg tviler ikke på at det blir en veldig bra restaurant, sier han til aftenbladet.no.
 
Kjempetøft
- Veldig modig gjort og kjempetøft for Stavanger sin del. At vi får et restaurant helt i toppsjiktet tror jeg vil være positivt for matbyen Stavanger. Det vil sette Stavanger enda mer på norgeskartet, sier Arne Ø. Joakimsen, som driver flere spisesteder i Stavanger-området.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen