Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 18. april

En smakfull aften med 5 snacksretter til 5 viner - kun 899 kroner!
Foto: (Istock - zoranm)

En smakfull aften med 5 snacksretter til 5 viner - kun 899 kroner!

Bli med når ASIA Aker Brygge serverer 5 delikate snacksretter, nøye sammensatt for å komplementere fem spennende viner fra vinprodusenten, Toni Hartl.
23 Februar 2024 - 09:20

Datoen er 18. april, og dette er din gylne mulighet til å nyte en perfekt harmoni av mat og vin. Kjøkkenet på ASIA Aker Brygge disker opp med 5 herlige snacksretter, og den østerrikske og økologiske vinprodusenten Toni Hartl tar turen til Norge for å vise frem 5 av sine spennende viner. I tillegg tar Toni også med seg Lukas Fritz, som underveis vil fortelle om vinproduksjon og historien bak hver vin dere får servert.  

Toni Hartl og sauene som jobber hardt i vinmarkene. Foto: Toni Hartl

Weingut Toni Hartl, med 25 hektar vinmarker strategisk plassert i Reisenberg-regionen og på Leithaberg i Purbach, skaper viner av høy intensitet og finesse takket være ideelle mikroklimatiske forhold og mineralrike jordsmonn, som de gjentatte ganger har mottatt nasjonale og internasjonale priser for.  

Regionene er ikke bare fantastisk å bo i, men også perfekt forutbestemt for vindyrking. Vinmarkene deres produserer 50 prosent rødvin, 38 prosent hvitvin (inkludert 10 prosent musserende vin), 10 prosent rosé og to prosent søtvin.

Toni Hartl's engasjement for kvalitet reflekteres i alle vinene, som har vært sertifisert økologiske siden 2010. Tålmodighet og en kjærlighet for naturlig vinproduksjon resulterer i unike, tidløse og bærekraftige viner fra lokale druetyper.

ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og det er lett å komme seg hit både med kollektivtrafikk, båt eller til fots. ASIA lager mat basert på det sørøstasiatiske kjøkken, og har et hovedfokus på bærekraftige råvarer. I tillegg tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.

Dette kurset er midt i blinken for deg som er nysgjerrig på smakfulle mat- og vin kombinasjoner. Mange av våre kurs er fulltegnet og det er begrenset med plasser, så meld deg på!

Toni Hartl.png [33.96 KB]

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde ifra til oss om noe har allergier. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her