Oslo 11. september 2006 - Champagne Afternoon Tea med Twinings

Stephen Twining presenterer 300 års tehistorie - attpåtil med Champagne Bollinger i glasset!

Du har nå en eksklusiv mulighet til å være med på et enestående arrangement - en ekte engelsk Afternoon Tea med Stephen Twining - på Café Christiania .
 
Denne ettermiddagen vil vi også servere den herlige, friske Champagne Bollinger Special Cuvée til det flotte måltidet - alt for symbolske kroner 125 .
 
Ikke la denne enestående sjansen gå fra deg - ta med deg venner og kolleger denne ettermiddagen og opplev en av de mest "britiske" av alle tradisjoner.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)
 
Twinings selv
I forbindelse med at Twinings i år feirer 300-års jubileum, kommer selveste 10. generasjon Twining - Stephen Twining - til Oslo.
 
Hans underholdende foredrag om teens historie er viden kjent og noe du ikke bør gå glipp av.
 
Dette serveres du:
Du skal dessuten lete lenge etter en mer riktig måte å vise teens fortreffelighet på når du denne dagen får servert en full engelsk Afternoon Tea, med sandwicher, petit fours og rykende varme scones. Selvfølgelig vil du også få smake en rekke av Twinings herlige teer.
 
Et te-imperium fødes
I 1706 raste det en bitter kamp mellom kaffebarene i London. Mer enn 2000 kaffebarer fantes i det som vi i dag kjenner som City. For å kunne tilby noe nytt begynte Thomas Twining å servere te i stedet - noe som raskt ble svært populært.
 
Den dag i dag finner du Twinings' Gyldne Løve utenfor forretningen på 216 Strand i London. Lite visste vel Thomas Twining at den lille butikken en dag skulle bli verdens eldste te-dynasti - ei heller at hans teer skulle finne veien til 115 land over hele verden.
 
I dag er det Stephen Twining som fører tradisjonene videre. Allerede som åtteåring visste han at han ville følge i sine forfedres fotspor. Gå ikke glipp av denne unike begivenheten. Les mer om Twinings på denne siden (klikk).
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her (klikk)

Afternoon Tea
Te er verdens nest mest foretrukne drikke etter vann, kanskje ikke så rart - etter 5000 års historie bak seg? Twinings alene lager nok te til mer enn syv milliarder tekopper hvert år. Teens fabelaktige historie vil du lære mer om denne ettermiddagen.
 
Det er Hertuginnen av Bedford vi skal takke for at vi i dag har Afternoon Tea. Hennes ønske om et måltid mellom lunsj og middag ble til det vi i dag forbinder med Afternoon Tea. Mot slutten av 1800-tallet ble det mer og mer populært med denne typen arrangementer, og snart kunne du finne arrangementer som Champagne Afternoon Tea, High Teas og til og med Childrens Teas.
 
Les hele historien her  (klikk).
 
Ekte Champagne Afternoon Tea
Denne ettermiddagen får vi servert de lekreste fingersandwicher, rykende varme scones og syndige petit fours til de mange teene, alt forberedt på høye sølvfat i flere etasjer.
 
Café Christiania er det naturlige stedet for denne ekte teopplevelsen - her serveres det daglig te i mange former og denne dagen serveres det champagne i tillegg. Afternoon Tea er et populært innslag på menyen på denne særegne restauranten i hjertet av Oslo.
 
Påmelding til dette spesialarrangementet har gått ut til dem som abonnerer på våre nyhetsbrev for mat- og vinkurs. Arrangementet er nå avholdt.
 
Klikk her for å abonnere på våre nyhetsbrev  (klikk)
 
Tid: 11. september 2006 kl. 15.30 - 17.00
Pris: kroner 125 inkl. mva
Sted: Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 - Inng. Stortingsgaten, 0158 Oslo
 
Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 110906 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 07.09.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen