Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Nordic Bar Show
Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Med denne profilendringen blir landets viktigste show for barbransjen enda mer internasjonal.
Aase E. Jacobsen
07 Mai 2018 - 11:56

Ifølge primus motor for Oslo Bar Show Chris Grøtvedt, endrer tredagers eventet som nå er i sitt fjerde år, profil og navn til Nordic Bar Show for derved å involvere hele Norden. I år er datoene 17.-19. juni. Han forteller at arenaen flyttes fra The Thief til Hotel Christiania Teater av kapasitetsmessige årsaker. Ved å legge eventet midt i sentrum mener han det er lettere å gi deltakerne muligheten til å utforske Oslo mer som (bar)by.

Ved siden av at hotellet er base for messen, banketten og prisutdelingen av Nordic Bar Awards, legges det en rekke seminarer og events til MESH. Dessuten vil flere barer i byen lage egne events som HIMKOK, Andre til Høyre, Gunnars Generasjonsbar og *ISM - hvor Monica Berg og Alex Kratena vil sette fart i showet åpningskvelden.

Chris Grøtvedt er primus motor for Nordic Bar Show. Her på sin nye bar *ism. Foto: Nadin Martinuzzi

Andre navn som er verdt å notere seg under årets show er Edmund Weil og Rosie Stimpson (eierne av Nightjar, Oriole og Bar Swift. Remy Savage som er det nye ansiktet for Artesian og tidligere hjernen bak Little Red Door. Ryan Chetiyawardana (Super Lyan og Dandelyan), Rebekkah Dooley (PR og Marketing for The Dead Rabbit og BlackTail i NYC) samt Vijay Mudaliar fra NATIVE i Singapore.

- Vi venter på å bekrefte noen til, forteller Chris og legger til: - I år har vi dessuten valgt å gå mer inn i dybden på ulike temaer for våre seminar.

Det er større fokus på hvordan drifte barer, tenkte kreativt og bærekraftig, økonomisk og menyutvikling, alle temaer som blir stadig viktigere for å lykkes samtidig som å jobbe mer miljøvennlig i fremtiden.

 

Det vil også avholdes flere arrangementer som Bartenders Breakfast, terrassefester og afterparties rundt omkring i sentrum. Dessuten vil flere barer vil starte med pop-up barer allerede fredag og lørdag for dem som ønsker å komme noen dager tidligere.

Billettsalget starter rundt 17. mai.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg
+
Tester
Nyheter basis mai 2021

Mai byr på en håndfull lyspunkter i basishylla som er vel verd å plukke med seg

Det er bare et par produkter som står i fare for å bli utsolgt, mens andre kjenninger har fått fast plass.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til
Ukens drink

En flytende forsmak på sommeren som gir umiddelbar lyst på en slurk til

Denne friske drinken med sine dype undertoner av amerikansk whiskey stimulerer drømmene om den kommende sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bli med på en smakskraftig verdensomseiling med bobler i glasset
+
Klubb
Maiutgaven av Apéritif magasin 2021

Bli med på en smakskraftig verdensomseiling med bobler i glasset

Vi reiser gjennom ord og bilder for tiden - og maiutgaven av magasinet Apéritif er intet unntak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår
Ukens kake
Karlsbaderboller med rabarbra

Boller fylt med rabarbra gir en klar smak av vår

Rabarbraen i hagen er ikke klar ennå, men i butikken og kanskje også i fryseren finnes det noe du kan bruke i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her