Nordic Bar Show
Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Med denne profilendringen blir landets viktigste show for barbransjen enda mer internasjonal.
Aase E. Jacobsen
07 Mai 2018 - 11:56

Ifølge primus motor for Oslo Bar Show Chris Grøtvedt, endrer tredagers eventet som nå er i sitt fjerde år, profil og navn til Nordic Bar Show for derved å involvere hele Norden. I år er datoene 17.-19. juni. Han forteller at arenaen flyttes fra The Thief til Hotel Christiania Teater av kapasitetsmessige årsaker. Ved å legge eventet midt i sentrum mener han det er lettere å gi deltakerne muligheten til å utforske Oslo mer som (bar)by.

Ved siden av at hotellet er base for messen, banketten og prisutdelingen av Nordic Bar Awards, legges det en rekke seminarer og events til MESH. Dessuten vil flere barer i byen lage egne events som HIMKOK, Andre til Høyre, Gunnars Generasjonsbar og *ISM - hvor Monica Berg og Alex Kratena vil sette fart i showet åpningskvelden.

Chris Grøtvedt er primus motor for Nordic Bar Show. Her på sin nye bar *ism. Foto: Nadin Martinuzzi

Andre navn som er verdt å notere seg under årets show er Edmund Weil og Rosie Stimpson (eierne av Nightjar, Oriole og Bar Swift. Remy Savage som er det nye ansiktet for Artesian og tidligere hjernen bak Little Red Door. Ryan Chetiyawardana (Super Lyan og Dandelyan), Rebekkah Dooley (PR og Marketing for The Dead Rabbit og BlackTail i NYC) samt Vijay Mudaliar fra NATIVE i Singapore.

- Vi venter på å bekrefte noen til, forteller Chris og legger til: - I år har vi dessuten valgt å gå mer inn i dybden på ulike temaer for våre seminar.

Det er større fokus på hvordan drifte barer, tenkte kreativt og bærekraftig, økonomisk og menyutvikling, alle temaer som blir stadig viktigere for å lykkes samtidig som å jobbe mer miljøvennlig i fremtiden.

 

Det vil også avholdes flere arrangementer som Bartenders Breakfast, terrassefester og afterparties rundt omkring i sentrum. Dessuten vil flere barer vil starte med pop-up barer allerede fredag og lørdag for dem som ønsker å komme noen dager tidligere.

Billettsalget starter rundt 17. mai.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her