Adrián Michalčík er nå også Norges beste bartender
Adrián Michalčík på Pier 42 er Norges beste bartender ifølge Nordic Bar Awards 2023.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Adrián Michalčík på Pier 42 er Norges beste bartender ifølge Nordic Bar Awards 2023.
Les hele sakenEn digital drinkbok som er din private og hvor alle drinkoppskriftene du ønsker å beholde er tilgjengelig uansett hvor du er.
Les hele sakenI din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.
Les hele sakenPisco sour er som navnet antyder en svært frisk drink, og den forfriskende evnen gjør at den passer perfekt også til mat.
Les hele sakenMed denne profilendringen blir landets viktigste show for barbransjen enda mer internasjonal.
Les hele sakenCocktails er i vinden som aldri før og på dette kurset vil du lære å mikse deg frem til den perfekte cocktail sammen med Bølgen & Mois egen barsjef, Eirik Ugelstad.
Les hele sakenAnne Maurseth og Jesper Høst – begge profilerte bartendere – fronter kampanjen som skal få folk på byen til å drikke litt mindre og ikke minst oppføre seg bedre.
Les hele sakenSelv om Jørgen Dons er landets blideste bartender, og snippen er løs på Raus, er han og hans team dødsseriøse når det kommer til drinkmenyen.
Les hele sakenOslobarene The Thief og Himkok tok flest seire i årets Oslo Bar Show Awards.
Les hele sakenTang og sjøgress finner du i fjæra - eller i butikken i tørket form. Det er sammen med en røykpreget whisky ingrediensene i det som Julian Brady skal representere Norge med i bartender-VM.
Les hele sakenMaroš Dzurus fra Himkok skal representere Norge i Diplomatico World Tournament i Venezuela.
Les hele sakenVenezuelansk rom, og aller helst den med Diplomático på etiketten, er blitt bartendere over hele verden sin favoritt. Men det har ikke alltid vært slik.
Les hele sakenUncle Monty er nemlig drinken bergensbartenderen Odd Fjeldsgaard Rasmussen skal representere Norge med i Beefeater MIXLDN. Og drinkens inspirasjon er allerede en kult.
Les hele sakenMed Jennifer Le Nechet fra Café Moderne i Paris har World Class fått din første kvinne på toppen. Det er jaggu på tide.
Les hele sakenDet er i Bergen det skjer mest akkurat nå, skal vi tro byens bartendere. Hva er hemmeligheten?
Les hele sakenKjendiser drikker martini selv om de kanskje ikke liker det. Fly me to the moon er en martini som selv de som ikke liker martini, elsker.
Les hele sakenDet er hovedkonklusjonen i en undersøkelse utført blant verdens mest trendsettende bartendere.
Les hele sakenAntonio Naranjo Nevares er fra Cuba, men jobber nå på Himkok i Oslo og vant likegodt norgesfinalen i Havana Club Cocktail Grand Prix. Samt i WorldClass Norway.
Les hele sakenYoung Sommelier blir helnorsk og åpner for alle bransjens ansatte under 30 år.
Les hele sakenJørgen Dons fra Trondheims-baren Raus skal konkurrere mot verdens bartenderelite i Sør-Afrika i september.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenOm du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele saken