Nordic Bar Show
Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Med denne profilendringen blir landets viktigste show for barbransjen enda mer internasjonal.
Aase E. Jacobsen
07 Mai 2018 - 10:56

Ifølge primus motor for Oslo Bar Show Chris Grøtvedt, endrer tredagers eventet som nå er i sitt fjerde år, profil og navn til Nordic Bar Show for derved å involvere hele Norden. I år er datoene 17.-19. juni. Han forteller at arenaen flyttes fra The Thief til Hotel Christiania Teater av kapasitetsmessige årsaker. Ved å legge eventet midt i sentrum mener han det er lettere å gi deltakerne muligheten til å utforske Oslo mer som (bar)by.

Ved siden av at hotellet er base for messen, banketten og prisutdelingen av Nordic Bar Awards, legges det en rekke seminarer og events til MESH. Dessuten vil flere barer i byen lage egne events som HIMKOK, Andre til Høyre, Gunnars Generasjonsbar og *ISM - hvor Monica Berg og Alex Kratena vil sette fart i showet åpningskvelden.

Chris Grøtvedt er primus motor for Nordic Bar Show. Her på sin nye bar *ism. Foto: Nadin Martinuzzi

Andre navn som er verdt å notere seg under årets show er Edmund Weil og Rosie Stimpson (eierne av Nightjar, Oriole og Bar Swift. Remy Savage som er det nye ansiktet for Artesian og tidligere hjernen bak Little Red Door. Ryan Chetiyawardana (Super Lyan og Dandelyan), Rebekkah Dooley (PR og Marketing for The Dead Rabbit og BlackTail i NYC) samt Vijay Mudaliar fra NATIVE i Singapore.

- Vi venter på å bekrefte noen til, forteller Chris og legger til: - I år har vi dessuten valgt å gå mer inn i dybden på ulike temaer for våre seminar.

Det er større fokus på hvordan drifte barer, tenkte kreativt og bærekraftig, økonomisk og menyutvikling, alle temaer som blir stadig viktigere for å lykkes samtidig som å jobbe mer miljøvennlig i fremtiden.

 

Det vil også avholdes flere arrangementer som Bartenders Breakfast, terrassefester og afterparties rundt omkring i sentrum. Dessuten vil flere barer vil starte med pop-up barer allerede fredag og lørdag for dem som ønsker å komme noen dager tidligere.

Billettsalget starter rundt 17. mai.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her