Fra Oslo Bar Show som fram til i fjor var på The Thief.
Fra Oslo Bar Show som fram til i fjor var på The Thief.

Oslo Bar Show blir til Nordic Bar Show 2018

Med denne profilendringen blir landets viktigste show for barbransjen enda mer internasjonal.

Ifølge primus motor for Oslo Bar Show Chris Grøtvedt, endrer tredagers eventet som nå er i sitt fjerde år, profil og navn til Nordic Bar Show for derved å involvere hele Norden. I år er datoene 17.-19. juni. Han forteller at arenaen flyttes fra The Thief til Hotel Christiania Teater av kapasitetsmessige årsaker. Ved å legge eventet midt i sentrum mener han det er lettere å gi deltakerne muligheten til å utforske Oslo mer som (bar)by.

Ved siden av at hotellet er base for messen, banketten og prisutdelingen av Nordic Bar Awards, legges det en rekke seminarer og events til MESH. Dessuten vil flere barer i byen lage egne events som HIMKOK, Andre til Høyre, Gunnars Generasjonsbar og *ISM - hvor Monica Berg og Alex Kratena vil sette fart i showet åpningskvelden.

Chris Grøtvedt er primus motor for Nordic Bar Show. Her på sin nye bar *ism. Foto: Nadin Martinuzzi

Andre navn som er verdt å notere seg under årets show er Edmund Weil og Rosie Stimpson (eierne av Nightjar, Oriole og Bar Swift. Remy Savage som er det nye ansiktet for Artesian og tidligere hjernen bak Little Red Door. Ryan Chetiyawardana (Super Lyan og Dandelyan), Rebekkah Dooley (PR og Marketing for The Dead Rabbit og BlackTail i NYC) samt Vijay Mudaliar fra NATIVE i Singapore.

- Vi venter på å bekrefte noen til, forteller Chris og legger til: - I år har vi dessuten valgt å gå mer inn i dybden på ulike temaer for våre seminar.

Det er større fokus på hvordan drifte barer, tenkte kreativt og bærekraftig, økonomisk og menyutvikling, alle temaer som blir stadig viktigere for å lykkes samtidig som å jobbe mer miljøvennlig i fremtiden.

 

Det vil også avholdes flere arrangementer som Bartenders Breakfast, terrassefester og afterparties rundt omkring i sentrum. Dessuten vil flere barer vil starte med pop-up barer allerede fredag og lørdag for dem som ønsker å komme noen dager tidligere.

Billettsalget starter rundt 17. mai.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen