På søndag får du annerledes restaurantopplevelser

På søndag får du annerledes restaurantopplevelser

Da er det nemlig Restaurant Day i et femtitalls byer verden over, også i Oslo og Lillestrøm. Se her hva du kan spise.

Ramen er en av verdens mest trendy retter de siste årene. Tanpopo Ramen @ Revolver Oslo byr på autentisk japansk ramen. Men ingen ramen uten god kraft. Folket bak pop up-en lokker med en (vegansk) kraft de har forberedt i flere uker. Men du kan også få en vegetariansk utgave og en med kjøtt. Den første bollen med ramen serveres kl 15 i bakgården til Revolver i Møllergata. Og det er bare 75 som får.

Cafe Cultura serverer vegetarmat laget med kjærlighet ifølge dem selv. Dessuten et høyt innhold av økologiske råvarer. Mens du nyter maten, kan du bytte bøker, alt mellom kl 13 og 18. Adressen er Holbergs Plass 4 og på ringeklokken står det Møterom Cultura Bank.

Det er 10 andre pop ups under oppseiling i Oslo denne dagen, og en i Lillestrøm.

Følg med her

Restaurant Day er et finsk initiativ fra 2011. Den første Restaurant Day i mai det året hadde 45 pop up-restauranter i 13 byer. I dag er det verdens største mathappening og finner sted fire ganger i året.

Restaurant Day kjøres fire ganger i året samtidig over hele verden.
Restaurant Day kjøres fire ganger i året samtidig over hele verden.

 

Til sammen 20.000 en dags-restauranter i 71 land har servert 2,3 millioner gjester siden starten.

Neste Restaurant Day er 21. november i tilfelle du har en restauratør i magen. Det er nemlig fritt fram, men den enkelte restauratør må stå for markedsføringen selv.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen