Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Mars 2007 - 10:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 01:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 01:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull avslutning på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    16. mars 2007
  • 11 Mars 2007 - 01:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv - nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    11. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 01:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    07. mars 2007
  • 05 Mars 2007 - 01:00

    Baconring

    Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om!
    05. mars 2007
  • 04 Mars 2007 - 01:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir søndagens middag et østeuropeisk preg - prøv du også!
    04. mars 2007
  • 25 Februar 2007 - 01:00

    Koteletter med wokgrønnsaker

    Saftige, smaksrike koteletter er hva vi serverer deg denne søndagen, selvfølgelig med en herlig rødvin ved siden av.
    25. februar 2007
  • 23 Februar 2007 - 01:00

    Fylt kyllingfilet

    Et skikkelig gourmetmåltid avslutter denne arbeidsuken - ikke bare er den velsmakende, den er også enkel å lage!
    23. februar 2007
  • 14 Februar 2007 - 01:00

    Valentines-meny

    I dag er det selveste Valentines Day og vi serverer et knippe utsøkte oppskrifter til det forelskede paret.
    14. februar 2007
  • 11 Februar 2007 - 01:00

    Roastbiff

    Klassisk, velsmakende og en fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    11. februar 2007
  • 31 Januar 2007 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    31. januar 2007
  • 24 Januar 2007 - 01:00

    Kyllingfilet i balsamicosaus

    I dag gir vi deg en rett proppfull av smak. Med en herlig vin i glasset er duket for en liten hverdagsfest midt i uken.
    24. januar 2007
  • 07 Januar 2007 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er en ypperlig avslutning på den første uken i det nye året. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen optimal!
    07. januar 2007
  • 31 Desember 2006 - 01:00

    Nyttårsmenyen 2006

    Vi avslutter dette året som seg hør og bør med en lekker festmeny. Om du ønsker å kjøre hele løpet ut eller bare plukke ut noen få av disse lekre rettene er helt opp til deg selv. Uansett blir det fest! Godt Nytt År!
    31. desember 2006
  • 30 Desember 2006 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2006
  • 27 Desember 2006 - 01:00

    Juletapas

    Juletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. I dag får du derfor tips til en rekke mindre retter som også kan deles med nære venner og familie.
    27. desember 2006
  • 26 Desember 2006 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid! Fortsatt riktig God Jul!
    26. desember 2006
  • 25 Desember 2006 - 01:00

    Pinnekjøtt

    Etter et kraftig ribbemåltid i går, venter vestlandets stolthet på bordet i dag! Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    25. desember 2006
  • 24 Desember 2006 - 01:00

    Ribbe

    I dag er det ribbe som står på menyen for de fleste av oss. Vi regner med at du allerede har bestemt deg for hva du skal servere, men dersom det er akkurat ribbe som skal på bordet finner du fremgangsmåten hos oss - på video. God Jul!
    24. desember 2006
  • 22 Desember 2006 - 01:01

    Dagens rett for hele julen 2006

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 2. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden?
    22. desember 2006
  • 21 Desember 2006 - 01:00

    Rakefisk

    Vi er på god vei mot jul. Da er de klassiske julerettene virkelig i fokus. Ikke minst gjelder dette rakefisken som har svært mange tilhengere akkurat i disse dager.
    21. desember 2006
  • 20 Desember 2006 - 01:00

    Frøken medister

    Det er rett før den siste innspurten før jul, og et enkelt men velsmakende måltid anbefaler vi i dag - selvfølgelig med godt skummende følge!
    20. desember 2006
  • 17 Desember 2006 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag er det vestlandstradisjonen som etter hvert har blitt allemannseie som står på menyen! Selvfølgelig er det pinnekjøtt vi snakker om.
    17. desember 2006