25 Mai 2022 - 14:56
Nyhet - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
25. Mai 2022
-
25 Mai 2022 - 13:33
La en proff lære deg å smake vin - berømte områder og populære druer
Lær masse om vinens vidunderlige verden på kun to timer, du vil få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også.25. Mai 2022 -
24 Mai 2022 - 02:00
Slik lager du en vårlig festmiddag med kveite, spinat og urter
Og når dette får følge av nypoteter og hollandaisesaus, blir det virkelig fest i munnen.24. Mai 2022 -
23 Mai 2022 - 17:15
Når Baileys serveres iskald som i denne "islatten", er den umulig å stå imot
Den erstatter derfor både dessert, kaffe og avec.23. Mai 2022 -
23 Mai 2022 - 16:47
Har du en skvett Baileys i kjøleskapet, får du bruk for den i denne jordbærpaien
Ikke alle rekker å tømme Baileys-flasken før den nærmer seg utløpsdatoen. Er du blant dem, har du løsningen her.23. Mai 2022 -
23 Mai 2022 - 09:44
Sommerens roséviner smaker utmerket til omstridt norsk råvare
Norsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk23. Mai 2022 -
23 Mai 2022 - 09:33
Når Ernst Loosen lanserer nye GG Reserve-viner fra en klassisk årgang, blir det fest i vinkjelleren
Fordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.23. Mai 2022 -
22 Mai 2022 - 02:00
Fredagen blir ekstra hyggelig med en krydret pølsegryte på bordet
Selv om grillsesongen er godt i gang, er det fint med et alternativ, spesielt om det er mange rundt bordet. Eller om været ikke tillater grilling.22. Mai 2022 -
21 Mai 2022 - 12:22
Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk
For bare 179,90 får du en hvitvin med mye karakter som er en drøm til sommerlig sjømat og vinkos i skyggen, gjerne sammen med sommerboka.21. Mai 2022 -
21 Mai 2022 - 11:50
Solid kraft for pengene – til grillmaten eller for et langt liv i kjelleren
Det er ikke for sent på våren for å drikke kraftvin, spesielt ikke når den er så fristende som denne. Som også kommer i en litt mer sommerkledd versjon som skapt for sesongens måltider. Samt en hvit kraftpakke. Alt til knallgode priser.21. Mai 2022 -
21 Mai 2022 - 02:00
Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.21. Mai 2022 -
21 Mai 2022 - 00:00
Når du legger masse urter under skinnet på kyllingen, får du en helt annen smaksopplevelse
Den smaker dessuten så vårlig som overhodet mulig, og er dermed en fin anledning til å by inn på søndagsmiddag.21. Mai 2022 -
20 Mai 2022 - 00:00
Når du serverer kyllingfileten som en kyllingsalat med avocado, jordbær og en frisk myntedressing, blir sommerstemningen stor
Vi spiser like mye med øynene som med munnen, og her får du full uttelling for begge.20. Mai 2022 -
20 Mai 2022 - 00:00
Hel ishavsrøye er noe av det enkleste og beste du kan lage på grillen
En fisk er nok til to porsjoner, og trenger ikke lang tid på grillen. Tilbehøret kan du lage klart på forhånd og så varme opp.20. Mai 2022 -
19 Mai 2022 - 00:00
Har du kyllingrester etter helga, har du middagen nesten klar
Blings er et veldig godt alternativ etter en helg med mye god mat, for da kan du bruke restene til noe så godt og lettvint som denne.19. Mai 2022 -
18 Mai 2022 - 15:56
Alkoholfri eller alkoholsvak - valget er ditt, uten at du må gå på akkord med smaken
I sin første bok - Drinkboka - kommer den renommerte bartenderen Anne Maurseth blant mye annet med gode råd om hvordan selv klassiske drinker kan gjøres sågar helt uten alkohol.18. Mai 2022 -
18 Mai 2022 - 15:05
Dette kjøkkenet vil kineserne helst ha for seg selv - nå finnes det i Bergen
Når du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.18. Mai 2022 -
18 Mai 2022 - 02:00
Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken
Det er veldig enkelt å få til, spesielt om vi velger en forenklet - les fornorsket - versjon, som baserer seg på råvarer som finnes overalt.18. Mai 2022 -
18 Mai 2022 - 00:00
Denne grønnsaksformen fra Provence er det du trenger i dag
Dagens middagsforslag kan serveres varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt.18. Mai 2022 -
14 Mai 2022 - 12:32
Med disse vinene får du en rimeligere smak av denne stjerneprodusenten
Mens toppvinene nærmer seg to tusenlapper, er dette konseptet reneste røverkjøpet, og uten at du går glipp av all energien.14. Mai 2022 -
14 Mai 2022 - 12:10
Denne langveisfarende musserende vinen i toppklasse er som skapt for norske maifester
Den finnes i 132 butikker, men kan også bestilles til senere anledninger. For den er vel verd å vente på. Fra samme sted kommer en annen enda mer prisgunstig boblevin.14. Mai 2022 -
14 Mai 2022 - 08:00
Med nydelig norsk bringebærvin til blir pavlova-kaken bedre enn noen gang
Bringebærlandet som holder til i Drøbak, produserer kortreist bringebærvin. Akkurat det du trenger til sommerdesserten eller en annerledes aperitiff.14. Mai 2022 -
12 Mai 2022 - 02:00
Når du panerer breiflabb eller annen fisk på piccata-metoden, blir den ekstra fristende
Hemmeligheten ligger i at det er parmesan i paneringen. Det gir ekstra mye umami til smaken. Servert med en stekesjy med masse smør, kan det ikke bli annet enn godt.12. Mai 2022 -
10 Mai 2022 - 02:00
Med dette til kveldskosen blir fredagen ekstra kosete
Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.10. Mai 2022 -
09 Mai 2022 - 11:25
På dette slottet i Skåne lages verdens beste vodka
At svenskene lager vodka som hevder seg på det internasjonale markedet, er ikke noe nytt. Men med Purity vodka, som destilleres opp til 51 ganger, er konseptet premium vodka tatt så langt som det er mulig.09. Mai 2022