Pakkhuset konkurs

Utestedet i Farsund skylder opp mot 400 000 kroner.

Det murede pakkhus as begjærte seg denne uka konkurs. Samlet gjeld anslås av Lister tingrett til å være på mellom 350.000 og 400.000 kroner, skriver Farsunds Avis.

Det murede pakkhuset, som altså er det offisielle navnet på virksomheten, er ifølge tingretten ute av stand til å dekke sine forpliktelser, og betalingsvanskene er ifølge retten ikke av forbigående art. Pakkhuset har for øvrig 13 deltidsansatte per nå.

Skiftesamlingen er ifølge bobestyrer Antoni Abrahamsen satt til 18. januar.

Nåværende eier, Kjell Arne Neshagen, overtok Pakkhuset i august etter en turbulent tid for utestedet. Også i 2009 begjærte daværende eiere seg konkurs. Neshagen kjøpte stedet av Terje Ousdal, som i dag driver utestedet Uptown i Farsund.

-- Jeg synes i hvert fall det er veldig leit at dette skjer. Uptown vil også tape på dette, sier Terje Ousdal til Farsunds Avis.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Cocktailkurs i Oslo

Lær å mikse de lekreste drinker av proffe cocktailbartendere

Det å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten. Les hele saken

Til toppen