Paviljongen er tilbake

Paviljongen på Nesodden er gjenåpnet.
Redaksjonen
12 Januar 2009 - 11:00

De nye eierne Marius Lervold og Thomas Forsland åpnet dørene lørdag.

Marius Lervold har vært fast gjest på Paviljongen. Det er en impulshandling som har gjort at han nå står som eier av stedet.
 
Kan lite
- Vi kan ikke noe om bransjen. Vi har imidlertid snudd underskudd til overskudd i andre bedrifter tidligere. Nå har vi ansatt gode folk som kan mye om utelivsbransjen, sier Lervold til amta.no.
 
Disse er i første rekke daglig leder Anne Holseth og kjøkkensjef Pål Petersen.
 
Holseth har vært daglig leder på Signalen, mens Petersen har 30 års erfaring som kokk.
 
Frynsete rykte
Paviljongen har slitt med et noe frynsete rykte. Dette er Lervold klar over, og han understreker at de nye eierne skal vekk fra dette.
 
- Det gamle Paviljongen-preget skal bort. Derfor kaster vi alt og kjøper inn nytt, sier Lervold.
 
Fotball og lunsj
Nå har han store ambisjoner for fremtiden. 
 
Blant annet skal de skjerme småbarnsfamilier ved hjelp av en glassvegg. I den andre enden av lokalet skal det bygges en fotballpub, med dører som kan lukkes
 
Fortsatt disko
Eieren satser stort på café- og lunsjgjestene.
 
- Det er ikke så mange tilbud til denne gruppen her på Nesodden. Det er 100 ansatte bare i denne bygningen. Vi kommer imidlertid til å fortsette med diskotek i helgene, og om sommeren har vi et fantastisk uteserveringsområde, sier Lervold.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
Dagens rett

Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam

I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene
Dagens rett
Kremet jordskokksuppe med blåskjell

Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene

Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken

Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
Dagens rett

Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam

I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene
Dagens rett
Kremet jordskokksuppe med blåskjell

Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene

Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her