Paviljongen er tilbake

Paviljongen på Nesodden er gjenåpnet.

De nye eierne Marius Lervold og Thomas Forsland åpnet dørene lørdag.

Marius Lervold har vært fast gjest på Paviljongen. Det er en impulshandling som har gjort at han nå står som eier av stedet.
 
Kan lite
- Vi kan ikke noe om bransjen. Vi har imidlertid snudd underskudd til overskudd i andre bedrifter tidligere. Nå har vi ansatt gode folk som kan mye om utelivsbransjen, sier Lervold til amta.no.
 
Disse er i første rekke daglig leder Anne Holseth og kjøkkensjef Pål Petersen.
 
Holseth har vært daglig leder på Signalen, mens Petersen har 30 års erfaring som kokk.
 
Frynsete rykte
Paviljongen har slitt med et noe frynsete rykte. Dette er Lervold klar over, og han understreker at de nye eierne skal vekk fra dette.
 
- Det gamle Paviljongen-preget skal bort. Derfor kaster vi alt og kjøper inn nytt, sier Lervold.
 
Fotball og lunsj
Nå har han store ambisjoner for fremtiden. 
 
Blant annet skal de skjerme småbarnsfamilier ved hjelp av en glassvegg. I den andre enden av lokalet skal det bygges en fotballpub, med dører som kan lukkes
 
Fortsatt disko
Eieren satser stort på café- og lunsjgjestene.
 
- Det er ikke så mange tilbud til denne gruppen her på Nesodden. Det er 100 ansatte bare i denne bygningen. Vi kommer imidlertid til å fortsette med diskotek i helgene, og om sommeren har vi et fantastisk uteserveringsområde, sier Lervold.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Cocktailkurs i Oslo

Lær å mikse de lekreste drinker av proffe cocktailbartendere

Det å lage drinker er lett. Det å lage gode drinker derimot, er en kunst! Heldigvis kan kunsten læres og det gjennom de dyktige bartenderne hos Flyttbar. Ta med familien og venner og lær å lage cocktails som proffene denne høsten. Les hele saken

Til toppen