Plah listet av Michelin

Plah listet av Michelin

Første og eneste norske thairestaurant i matbibelen.

I årets utgave av Guide Michelin anbefales Plah bar og restaurant – som den første av sitt slag i Norge.

– Dette er et bevis på at hardt arbeid gjennom flere år gir resultater. Jeg er svært stolt, sier Terje Ommundsen, eier og kjøkkensjef ved Plah.

LES OGSÅ; Fra null til to stjerner i ett jafs

Plah åpnet dørene i 2004, og restaurantens kokker har alle bakgrunn fra det europeiske kjøkken og erfaring fra blant andre Bagatelle, Statholdergaarden, Mink, Solsiden, Aqua og Magma.

– Men det er de jevnlige reisene kokkene gjør til Thailand for å hente ny inspirasjon, som gjør at Plah er der vi er i dag, sier Ommundsen.

– I åtte år har vi kombinert de autentiske thaismakene med norske råvarer. Fremdeles er vi ledende i dette segmentet.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen