Populær serveringsjobb

Dinnershowet til Wallmans Salonger har slått an. Nå har godt over tusen talenter søkt om jobb innen sang, dans og servering.

Hele 1120 personer sendte inn søknad i Skandinavia. I Norge blir mellom 70 og 80 stykker innkalt til audition 18. og 19. februar. De skal konkurrere om 12 ledige jobber. 
 
De 12 som blir plukket ut vil stå for rundt 160 forestillinger på Wallmans Salonger det neste året. Hver eneste kveld blir det gjennomført et dinnershow som varer i over fire timer. Artistene utfører allsidige underholdningsnumre, og mellom numrene serverer de mat og drikke til gjestene.

Nordmenn har for alvor fått opp øynene for sjangeren dinnershow og høsten 2006 gikk showet for fulle hus. 
 
Audition skal gjennomføres 18. og 19. februar i lokalene til Wallmans Salonger ved fossen på Sagene i Oslo.
  Fra hele Norge
- Vi gleder oss over at det i år igjen er stor pågang for å få en rolle i våre show. Medias fokus på sang og dans er bra for den norske underholdningsbransjen, noe som gir mange flere artister mulighet til å leve av talentet sitt. Etter at artistene blir ansatt får de grundig opplæring i selve serveringsdelen av jobben, sier Entertainment Manager ved Wallmans Salonger Oslo, Tore Sergei Myklebust.
 
Siden åpningen av Wallmans Salonger i Oslo har over 275.000 mennesker besøkt stedet. Wallmans Salonger har avdelinger i Sverige, Danmark og Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen