Priser på International Wine & Spirits Competition 2001

I en glad pressemelding fra Ballantine's opplyses det at firmaet atter en gang har blitt premiert for sine produkter under årets International Wine & Spirits Competition i England.

The International Wine & Spirits Competition (IWSC), som ble etablert i 1969, har oppnådd høy status blant liknende konkurranser. Med sin objektivitet og overordnede mål i å gjenkjenne høy kvalitet på vin og brennevin fra hele verden, inviteres vinprodusenter and og destillatører til å delta med deres produkter for analytisk og upartisk bedømming.

Prosedyren IWSC benytter, går i hovedtrekke ut på å bedømme produktets kvalitet, og ikke dets innpakning eller markedsføringsmetoder. IWSC sponses av Harpers, som er et engelsk vin- og brennevinsmagasin. Besøk www.iwsc.co.uk for mer informasjon om konkurransen.

Awards for Ballantine's

Ballantine's 17 Year Old Gold Award

Ballantine's Limited Gold Award

Ballantine's Pure Malt Silver Award

Ballantine's Gold Seal Commended

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen