PURE Water lanserer kuvertflaske

The PURE Water Co har utviklet en egen 0,35 l flaske til bruk i restauranter. Den har samme design som sin storebror som vant designprisen Grand Clio Award.
Redaksjonen
02 April 2002 - 01:00

Restauranter og hoteller som har avtale med selskapet kan tilby sine gjester iskaldt, rent og nytappet vann, med eller uten kullsyre, i løpet av sekunder. Vannet blir servert i PURE Waters egne designflasker, en flaske som blant annet har vunnet den prestisjetunge designprisen Grand Clio Award. PURE flaskene har så langt kun vært tilgjengelige i 0,7 l størrelse, noe som er praktisk for servering av vann til to eller flere, men lite hensiktsmessig i de tilfeller der det er enkeltgjester som ønsker vann.
 
Lydhøre for kundenes behov
- Vi har mange fornøyde restauranter på vår referanseliste, sier administrerende direktør Robert Nes, en liste som omfatter alt fra de mest eksklusive restauranter, til de mer trendy og de mer folkelige. Våre kunder kjennetegnes med at de har fokus på kvalitet, samtidig som de ser nytten av å slippe all den logistikk som normalt er forbundet med servering av vann på flaske. At man i tillegg får mulighet til å servere vann i den spesielle PURE flasken er heller ingen ulempe. Inntrykket er at restaurantene setter stor pris på flasken, men man har etter hvert sett at det kan være vanskelig å tilby 0,7 liter til én person når de andre i selskapet velger andre drikkevarer.
 
- Introduksjonen av en 0,35 l kuvertflaske vil løse dette problemet samtidig som det gir grunnlag for økt fortjeneste. Restaurantene selv får bedre fortjeneste på å selge to flasker à 0,35 l enn én 0,7 l, understreker Nes i en pressemedling.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her