PURE Water lanserer kuvertflaske

The PURE Water Co har utviklet en egen 0,35 l flaske til bruk i restauranter. Den har samme design som sin storebror som vant designprisen Grand Clio Award.

Restauranter og hoteller som har avtale med selskapet kan tilby sine gjester iskaldt, rent og nytappet vann, med eller uten kullsyre, i løpet av sekunder. Vannet blir servert i PURE Waters egne designflasker, en flaske som blant annet har vunnet den prestisjetunge designprisen Grand Clio Award. PURE flaskene har så langt kun vært tilgjengelige i 0,7 l størrelse, noe som er praktisk for servering av vann til to eller flere, men lite hensiktsmessig i de tilfeller der det er enkeltgjester som ønsker vann.
 
Lydhøre for kundenes behov
- Vi har mange fornøyde restauranter på vår referanseliste, sier administrerende direktør Robert Nes, en liste som omfatter alt fra de mest eksklusive restauranter, til de mer trendy og de mer folkelige. Våre kunder kjennetegnes med at de har fokus på kvalitet, samtidig som de ser nytten av å slippe all den logistikk som normalt er forbundet med servering av vann på flaske. At man i tillegg får mulighet til å servere vann i den spesielle PURE flasken er heller ingen ulempe. Inntrykket er at restaurantene setter stor pris på flasken, men man har etter hvert sett at det kan være vanskelig å tilby 0,7 liter til én person når de andre i selskapet velger andre drikkevarer.
 
- Introduksjonen av en 0,35 l kuvertflaske vil løse dette problemet samtidig som det gir grunnlag for økt fortjeneste. Restaurantene selv får bedre fortjeneste på å selge to flasker à 0,35 l enn én 0,7 l, understreker Nes i en pressemedling.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen