Radisson SAS best igjen

Radisson SAS Hotels & Resorts rangeres som Beste Hotellkjede i Norden for fjerde år på rad. Dette i følge undersøkelsen BDRC Nordic Hotel Business Guest Service 2007.
Redaksjonen
25 September 2007 - 01:59

Undersøkelsen er gjennomført blant 888 nordiske forretningsreisende og fokuserer på seks nøkkelspørsmål som sammen utgjør måleindeks for de respektive varemerkene. I samtlige spørsmål er Radisson SAS rangert som nummer én.
 
Bekreftelse
- Det er fantastisk moro å få denne bekreftelsen fra de forretningsreisende, sier Christian Gartmann, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden i en pressemelding.
 
Hard konkurranse
- Det er hard konkurranse på hotellmarkedet, så dette er en fin fjær i hatten for alle medarbeidere i Radisson SAS, og en bekreftelse på at det vi gjør går hjem hos de reisende, sier han.
 
Radisson SAS har i dag totalt 194 hoteller i drift og under utvikling i 47 land i Europa, Midtøsten og Afrika. I Skandinavia finnes i dag 37 Radisson SAS i drift samt to hoteller under utvikling;
 
Uten stress
- De tilbakemeldingene vi får fra våre gjester viser at vi ligger i tet når det gjelder service og gjestebehandling. I dagens ofte hektiske tilværelse vil man som reisende kjenne seg hjemme - også når man er på farten - og at det hele fungerer uten ekstra stress, sier Christian Gartmann.
 
-  Vår innstilling preges av Yes I Can! I tillegg er kjedens 100 prosent Guest Satisfaction Guarantee noe som blir satt ekstra pris på blant våre gjester, sier han.
 
Finalist
Rezidor var finalist i European Business Award i kategorien Customer Focus med sin Yes I Can!-filosofi. European Business Award er et uavhengig forum som retter oppmerksomheten mot fremstående virksomheter innen EU. Prisene deles ut i samarbeid med Wall Street Journal.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Ukens drink

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick

Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Ukens drink

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick

Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en burger med smaken av Hellas
Dagens rett

Lag en burger med smaken av Hellas

Det er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her