Radisson SAS best igjen

Radisson SAS Hotels & Resorts rangeres som Beste Hotellkjede i Norden for fjerde år på rad. Dette i følge undersøkelsen BDRC Nordic Hotel Business Guest Service 2007.
Redaksjonen
25 September 2007 - 01:59

Undersøkelsen er gjennomført blant 888 nordiske forretningsreisende og fokuserer på seks nøkkelspørsmål som sammen utgjør måleindeks for de respektive varemerkene. I samtlige spørsmål er Radisson SAS rangert som nummer én.
 
Bekreftelse
- Det er fantastisk moro å få denne bekreftelsen fra de forretningsreisende, sier Christian Gartmann, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden i en pressemelding.
 
Hard konkurranse
- Det er hard konkurranse på hotellmarkedet, så dette er en fin fjær i hatten for alle medarbeidere i Radisson SAS, og en bekreftelse på at det vi gjør går hjem hos de reisende, sier han.
 
Radisson SAS har i dag totalt 194 hoteller i drift og under utvikling i 47 land i Europa, Midtøsten og Afrika. I Skandinavia finnes i dag 37 Radisson SAS i drift samt to hoteller under utvikling;
 
Uten stress
- De tilbakemeldingene vi får fra våre gjester viser at vi ligger i tet når det gjelder service og gjestebehandling. I dagens ofte hektiske tilværelse vil man som reisende kjenne seg hjemme - også når man er på farten - og at det hele fungerer uten ekstra stress, sier Christian Gartmann.
 
-  Vår innstilling preges av Yes I Can! I tillegg er kjedens 100 prosent Guest Satisfaction Guarantee noe som blir satt ekstra pris på blant våre gjester, sier han.
 
Finalist
Rezidor var finalist i European Business Award i kategorien Customer Focus med sin Yes I Can!-filosofi. European Business Award er et uavhengig forum som retter oppmerksomheten mot fremstående virksomheter innen EU. Prisene deles ut i samarbeid med Wall Street Journal.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Pasta med laks og reker på italiensk vis
Dagens rett

Pasta med laks og reker på italiensk vis

Denne pastaretten er mettende og smaksrik - takket være gode råvarer og en italiensk vri.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her