Radisson SAS Tromsø gjenåpnet

Det nye Radisson SAS-hotellet i Tromsø er åpnet. Utbyggingen representerer den største satsingen på et enkelthotell i Nord-Norge noensinne.

Radisson SAS Hotel Tromsø har blitt totalrenovert og utvidet, og Tromsø har fått et nytt storhotell med høy internasjonal standard.
 
Kapasiteten er økt og hotellet blir et av landets største med totalt 18 500 kvadratmeter bygningsmasse. Målsetningen er at Radisson SAS Tromsø igjen skal bli det ledende hotellet i Nord-Norge.
Betydelig marked
- Tromsø er et av landets beste hotellmarkeder, men har manglet et internasjonalt topphotell med kongressfasiliteter. Etter at regjeringen Stoltenberg lanserte Nordområdesatsningen, ser vi at stadig flere nasjonale og internasjonale konferanser blir lagt til byen, og det nye hotellet vil spille en viktig rolle i den videre utvikling av reiselivet og næringslivet generelt, sier hotelldirektør Dag Høybakk ved Radisson SAS Hotel Tromsø til boarding.no.
 
Glassbro
Hotellet har 269 rom og er oppført basert på både eksisterende bygg og nybygg. Glassbroer i alle etasjene vil knytte den gamle og nye delen sammen. I eksisterende bygg er alle rom totalrenovert. Det er bygget et helt nytt kjøkken og ny restaurant som har fått navnet Aurora.
 
Ny inngang
Nybygget har gitt hotellet et nytt inngangsparti, ny resepsjon, lobby, lobbybar, fem nye møterom og landsdelens største kongresshall. I det nye bygget finnes også 83 nye hotellrom, businessclassrom, suiter og juniorsuiter.
To stiler
Gjestene kan velge rom i to ulike designretninger; arktisk eller chili. De arktiske rommene har lyse friske farger med innslag av grønt og rødt. Chili-rommene har sterkere, eksotiske farger. Businessrommene har egen espressomaskin og samtlige rom har gratis internett. Hotellet tilbyr også en flott relaxavdeling med sjøutsikt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen