Raftevolds Hotell skifter eiere

Nye krefter ved tradisjonsrikt hotell i Hornindal.

Det tradisjonsrike Raftevolds Hotel i Hornindal får nye eiere. Etter mer enn 60 år takker Gertrud Raftevold (87) for seg. Da overtar Jens Brokman og Petra Wieth. Samtidig skal de etablere seg som nykommere i bygda.

- Vi ser fram til å flytte til Hornindal og over driften av hotellet. Vi ønsker å videreføre de rike tradisjonene og vil stå til tjeneste for folk i bygda og områdene rundt, sier Brokman i en pressemelding. Både han og Wieth har vært lenge i hotellbransjen.
Best Western Raftevolds Hotel ble grunnlagd i 1867 av Ola Martinus Raftevold. Hotellet ligger i østenden av Hornindalsvatnet, har 44 rom og en viktig funksjon i bygda. Den nye Kvivsvegen vil gi en ny og viktig impuls til transport og turisme.

Jens Brokman har i dag driftsansvaret for Best Western-hotellene i Horten og på Gardermoen, og har tidligere vært daglig leder på Best Western Sunndalsøra hotell.

Petra Wieth jobber i dag som kjøkkensjef på Quality Hotel Waterfront i Ålesund. Hun har også jobbet som food & beverage manager ved First Hotel Atlantica. Hun er i tillegg utdannet som snekker.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen