I slutten av februar åpner to nye utsalgssteder, i henholdsvis Bygdøy Allé og Ullevaalsveien, mens vi må vente til slutten av april før enda ett utsalg åpner nær Egertorvet.- Vi holder på å pusse opp lokalene akkurat nå, sier investor og initiativtaker Rune Pal til Apéritif.
Konseptet til RealFood er ferske produkter av gode råvarer. Kall det gourmet-fastfood, om du vil. En kombinasjon av gastronomisk kvalitet og god ernæring. Det skal være sunt og godt.
- Hele konseptet har blitt fantastisk godt mottatt. Ikke bare den delen om at vi lager god mat til en rimelig penge, men også den biten om at vi vektlegger sunn mat. Det er gledelig, forteller Pal.
Selger mer enn ventet- Men det ser lyst ut, og folk er fornøyde, sier han.
Mange undrer seg over hvordan RealFood klarer å lage mat av så god kvalitet til såpass lave priser.
Det har allerede vært forespørseler fra andre byer i Norge om franchise, men det er ingen konkrete planer om å starte opp utenfor hovedstaden ennå.
- Først må vi få det til ordentlig i Oslo for å kunne vokse videre. Men på sikt utelukker jeg ingenting, sier Pal.
Ting på gang- Vi lanserer den i mange forskjellige smaker, og de er veldig gode. Vi snakker om solmoden frukt rett fra treet. Det har jeg veldig stor tro på. Juicen er proppfull av vitaminer og antioksidanter, i mengder vi ikke har vært vant til før, sier Pal.