Redlight Beer - 80 prosent mindre sukker

Redlight Beer ble denne måneden verdenslansert i Norge, og er Europas første Super Premium øl, en betegnelse på øl med vesentlig redusert sukkermengde. Hele 80 prosent mindre sukker enn tradisjonell norsk øl er fasit for dette ølet.

Redlight ble lansert i et utvalg Rema-butikker på østlandet, men etter noen få dager på markedet ønsket 60 nye butikker inn Redlight til sine varesortiment.

Redlight er Europas første Super Premium øl, en underkategori til light-øl, som i større grad finnes i utlandet (merker som Bud Light og Coors Light). Denne typen øl har 50 prosent av det amerikanske markedet.

Pga. sukkerreduksjonen er Redlight mer oppkvikkende og mindre fetende enn vanlig pilsner: En kan derfor drikke lenge uten å bli dorsk og en kan drikke mye uten å få ølmage! Dette i følge en pressemelding fra leverandøren.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen