Regler for kommentarer på aperitif.no

Hovedregelen er enkel: Vis respekt for personene vi skriver om og andre brukere som kommenterer våre artikler.
Redaksjonen
12 Juni 2010 - 14:58

Nettredaksjonen i Apéritif overvåker kommentarene og fjerner innlegg som bryter med reglene. Du kan gjøre redaksjonen oppmerksom på upassende kommentarer ved å klikke på lenken "Upassende innlegg?" under kommentaren.

Her er viktige huskeregler:

  • Skriv kommentarer i en vanlig og sivilisert form.

  • Ditt innlegg får større troverdighet dersom du signerer kommentaren med fullt navn. Pseudonym svekker tyngden i ditt innlegg.

  • Hold deg til emnet. Diskuter sak, ikke person.

  • Ditt innlegg blir umiddelbart tilgjengelig for andre straks du publiserer det.

  • Ditt innlegg kan bli brukt i andre sammenheng innen Apéritifs publikasjoner.

  • Innlegg som innholder lenker til andre nettsider kan bli slettet, dersom redaksjonen finner grunn til dette.

  • Ikke post samme innlegg flere ganger (spamming).

  • Ikke gjenta en linje mange ganger (flooding).

Dette kan du ikke skrive:

  • Detaljer som redaksjonen vurderer som krenkende ovenfor berørte personer.

  • Kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans.

  • Banning og obskøne ord.

  • Innlegg uten mening, eller innlegg som avviker fra temaet.

  • Personangrep eller ærekrenkende innlegg.

  • Kommersielle budskap.

  • Pornografiske, rasistiske eller kjønnsdiskriminerende ytringer.

  • Trusler, trakasseringer, sladder eller løgn.

  • Oppfordringer til lovbrudd eller annet som bryter mot norsk lov.

  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Det er tillatt å sitere korte utdrag av en tekst eller artikkel, men da må kilden komme tydelig fram.

Dette innebærer at vi kan velge å slette innlegg, la være å åpne enkelte artikler for kommentering eller når som helst stenge muligheten for kommentering dersom innleggene avviker fra reglene overfor. Selv om vi gir mulighet for å kommentere en rekke artikler betyr ikke det at vi har publiseringsplikt. I praksis betyr dette at vi kan slette en hver kommentar dersom vi ønsker det.
 
Den som skriver et innlegg som strider mot loven, kan bli holdt ansvarlig for dette. Personer som gjentatte ganger bryter reglene kan utestenges.

Dersom du har kommentarer til disse reglene; ta kontakt med oss på e-postadressen: aperitif@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sommerens beste dessert lager du på grillen
Ukens kake

Sommerens beste dessert lager du på grillen

Smuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her