Renaa til Sølvberget

Renaa til Sølvberget

Lover noe helt unikt i Stavanger.

Etter at Kultkaféen ga seg i fjor, har serveringslokalet i første etasje på Sølvberget, Stavangers kulturhus. Nå overtar Svein Erik Renaa, som setter seg høye mål.

– Dette skal bli noe helt unikt, noe som Stavanger aldri har sett før. Det blir en form for kaféservering med et nytt konsept, videreført med Renaas kvalitetsstempel, lover hovedpersonen overfor Stavanger Aftenblad. Enn så lenge holder han kortene tett til brystet, men det er klart at vegger i lokalet skal åpnes opp. Slik skal kafeen få flere innganger og bli mer tilgjengelig fra både gaten, biblioteket og Sølvbergets inngang.

LES OGSÅ: Slutter ved GI

– Vi har hatt samtaler en stund, for det er ganske mye som skal på plass både av det økonomiske og det praktiske. Lokalene er slitt, og det er mye som gjøres. Men vi har vært opptatt av å få akkurat det vi vil ha. Vi har brukt den tiden vi trenger for å få den samarbeidspartneren vi ville ha, sier kulturhussjef Marit Egaas til avisa.

Og det Sølvberget ønsker seg, er et serveringstilbud av høy kvalitet, som skal gi kulturinstitusjonen en ekstra dimensjon. Egaas mener Sølvberget er en naturlig møteplass i Stavanger, og for å få folk til å bli værende så lenge som mulig, er det viktig med et bra serveringssted.

– Uteserveringen blir fantastisk. Dette her tror jeg er den luneste og koseligste plassen i hele Stavanger, og nå til å begynne med kommer vil til å fokusere på å få uteserveringen på plass, sier Renaa.

– Det å lage god mat og god stemning er jo de vanlige utfordringene. Men stemningen må jo gjestene være med å skape, og det skal vi legge rammene til rette for.

LES OGSÅ: HMS-heder til Hildonen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen