Revold til Ringnes

Informasjonsdirektør Simen Revold i SAS-konsernet i Norge begynner i ny jobb i Ringnes.

Revold begynner i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsdirektør i Carlsberg-eide Ringnes 1.september. Samtidig blir han kommunikasjonsansvarlig for Carlsberg-konsernet i Norge.
 
- Strategisk kommunikasjon, omdømmeutvikling og branding vil være sentrale elementer når vi skal videreutvikle Ringnes og møte kommende utfordringer. Jeg er derfor svært glad for at vi nå får inn Simen Revold i vår ledergruppe, sier nylig tiltrådt administrerende direktør, Jesper Friis i en pressemelding.
 
Lang erfaring
Revold har jobbet lenge i kommunikasjonsbransjen og har blant annet vært 12 år i SAS-systemet. De tre siste årene har han vært i SAS Group, Norge. Nå ser han frem til å begynne i ny jobb.
 
Solid og spennende
- Jeg har hatt en fin tid med mange spennende oppgaver og utfordringer i SAS, som jeg ønsker alt godt fremover. Men etter tolv år er det på tide å bevege seg videre. Ringnes er en solid og spennende virksomhet med en sterk posisjon i Norge, og Carlsberg et spennende konsern med en tilsvarende sterk posisjon internasjonalt. Jeg ser med stor glede og entusiasme fram til å bidra i den videre utviklingen, sier Simen Revold.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen