Rica vant pris

Rica Hotels Finnmark er kåret til årets reiselivsbedrift i Finnmark 2009.

Regiondirektør i Rica Hotels Finnmark, Knut Sigurd Pettersen, tok i mot prisen under den årlige reiselivskonferansen som Finnmark Reiseliv AS arrangerer i Kautokeino denne uken.
 
Overraskelse
- Jeg har selv delt ut denne prisen til andre bedrifter ved tidligere anledninger, derfor var det var både en stor overraskelse og en stor ære å få prisen for 2009, sier Pettersen til Altaposten.
 
Han understreker at det ikke er han som har fått prisen, men de ni hotellene som Rica-kjeden har i Finnmark, samt Nordkapphallen som eies av Rica.
 
Velfortjent
- Rica Hotels gjør en stor jobb med å utvikle Finnmark som reisemål og prisen er helt klart velfortjent, sier prosjektleder Nina Smedseng i Finnmark reiseliv.
 
Hun legger til at Rica Hotels Finnmark har stor fokus på å utvikle Finnmark som aktivitetsmål, noe som er positivt for hele fylket og reiselivsnæringen.
 
Fokus
- Hotellet har utmerket seg ved å jobbe aktivt, ikke bare med markedsføring, men også med utvikling av Finnmark gjennom mange år. Rica Hotels Finnmark har hele tiden valgt å fokusere på Finnmark og de spennende aktivitetene som tilbys, og ikke på de enkelte hoteller. De ser muligheter til å få flere gjester til Finnmark, og dermed også flere gjester til sine hoteller, sier juryen i sin beslutning.
 
Årets reiselivsbedrift i Finnmark kåres for sjuende gang i 2009.
 
Prisen som Rica Hotels Finnmark får er en pengepremie på 20 000 kroner og et glassfat laget av Arctic Glasstudio i Berlevåg.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen