Roar Ingdal til Norgani Hotels

Roar Ingdal begynner i morgen som ny administrerende direktør i Norgani Hotels.

- Mitt viktigste mandat er å øke aksjonærverdier gjennom videre vekst i Norden. Hotellmarkedet har høy etterspørselsvekst og lav tilvekst på tilbudssiden. Alt ligger til rette for videre lønnsom ekspansjon for Norgani Hotels, sier Ingdal.
 
Økning
Bare i fjor økte omsetningen per tilgjengelig rom i Norganis portefølje med mellom syv og 13 prosent.
 
Ingdal kommer til Norgani Hotels fra stillingen som administrerende direktør i Royal Caribbean Cruise Line i Norden og Baltikum. Han har lang ledererfaring fra hotell- og reiselivsindustrien og har blant annet vært administrerende direktør i Norlandia Hotels, skriver boarding.no.
 
72 hoteller
Norganis hotelleiendomsportefølje består av 72 hoteller og ett kongressenter med ialt 12 488 rom. Det gjør Norgani til det største hotelleiendomsutviklingsselskapet i Norden og det femte største i Europa.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen