Roars varme fristelse

"En drink jeg har servert utallige gjester som har hatt problemer med vond hals, forkjølelse, forspisning og mange andre større og mindre plager. Vanskelig å si om den virker, men det er i hvert fall straks mye hyggeligere å være syk", sier Roar Hildonen - mannen bak Ukens drink.

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Om du er enig med Roar i hans utsagn kan du raskt finne ut. Det er bare å mikse i vei, for denne varmende drinken passer godt nå når høstens kjølige værtype kryper inn på kroppen. Kos deg i kveld med en frisk og helbredende kosedrikk. Hildonen, tidligere kjent fra Kontoret Bar & Brasserie i Trondheim, har nå startet opp spisestedet "To rom og kjøkken" i samme by. Drinkmester som han er regner vi med at du ganske sikkert kan stikke innom for en aldri så liten helbredelse...
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Roars varme fristelse

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Foto: AnjelaGr

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen