Robert Lie til Bølgen & Moi

Robert Lie skifter beite og skal begynne som konsernvinansvarlig i Bølgen & Moi.
Redaksjonen
18 September 2008 - 11:11

Det betyr at Lie slutter i stillingen på Bagatelle og velger en mer "vanlig" jobb, med normal arbeidstid. Lie begynner i den nye jobben over nyttår.
 
- Det er en veldig utfordrende stilling, med mye variert arbeid. Jeg skal skape en vinprofil for de sju forskjellige restaurantene. Jobben blir blant annet å stå for innkjøp og å lære opp personalet, sier Lie.
 
Ikke felles
Vinprofilen kommer ikke til å bli felles for alle restaurantene.
 
- Noe likt blir det, men klientellet er forskjellig på restaurantene. Det betyr litt forskjellige profiler, så dette er noe jeg skal se nærmere på, sier Lie.
 
Han tror dessuten at folks vinvaner varierer avhengig av hvor i landet man er, og dette er også noe han skal ta hensyn til i den nye jobben som konsernvinansvarlig.
 
Kort sagt skal han "spisse" vinprofilen til Bølgen & Moi.
 
Samarbeid
Og da er det ikke unaturlig at han samarbeider med Toralf Bølgen?
 
- Selvfølgelig blir det en form for samarbeid. Men jeg er veldig klar på at jeg ikke skal inn og overkjøre noen i systemet, eller i resaurantene.
 
Lie har sagt seg villig til å gå på en lang oppsigelsestid på Bagatelle.
 
- Det kommer til  bli en hektisk sesong her nå, og jeg ville gjerne hjelpe Bagatelle. Og det hadde ikke Bølgen & Moi noe imot, sier han.
 
- Det er ikke bare det at det er en spennende jobb, men jeg har jobbet med service i 11 år. Og det er også ok at det blir litt flere "normale" arbeidsdager, sier Lie.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her