Røyker du sigar?

Sigarbølgen er over oss, og Apéritifs barometer stiller spørsmålet: Røyker du sigar? Sigarrøyking er trendy som aldri før. Bølgen startet i USA, som du kan lese om i vår artikkel Cigars Only, og nå har den nådd lille Norge. Hvordan er ditt forhold til den
Redaksjonen
11 September 1998 - 17:34

Barometeret er avsluttet
Resultatene finner du nedenfor
Leserne ble først bedt om å svare på a eller b og deretter på følgende måte: Hvis du krysser av for at du røyker sigar, går du videre og velger enten c, d eller e. Til slutt, og under forutsetning at du har svart bekreftende på at du røyker sigar, krysser du av for enten f eller g.
Apéritifs ukebarometer stiller spørsmålet:
 
Røyker du sigar?
A Jeg røyker sigar (64) 25%
 
B Jeg røyker aldri sigar (25) 10%
 
C Jeg røyker sigar bare når jeg er på restaurant (13) 5%
 
D Jeg røyker sigar bare når jeg er hjemme eller i festlig lag (52) 20%
 
E Jeg røyker sigar uavhengig av sted og anledning (29) 11%
 
F Jeg røyker sigar oftere nå enn tidligere (45) 17%
 
G Jeg har ikke økt mitt sigarforbruk i det siste året (33) 13%
 
261 Total Votes
Apéritif
 

Du gir dine svar helt uten at noen kan spore det. Når du avgir svar, vil du automatisk bli flyttet til en side som viser svarfordelingen så langt. Og du kan bare svare én gang. Det sørger en liten dippedutt for. Du kan når som helst sjekke resultatene.
 
Du kan også sjekke forrige ukes barometre:
Kjøper du smuglervarer? 10.10.98
Hva drikker du til hverdags- og helgemiddagene 30.09.98
Hva betaler du for vin? 23.09.98
Hvor ofte drikker du vin? 15.09.98
Vil du smugle nå?
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her