Ruster opp for ti millioner

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund skal renoveres for ti millioner kroner.
Redaksjonen
22 August 2008 - 09:00

Hotelldelen er allerede staset opp, over nyttår skal to nye utendørssklier stå klare.
 
I flere måneder har arbeidere vært i full sving med å renovere hotellet.
 
1 200 kvadratmeter nye tepper er lagt, rommene er utstyrt med nye senger, tekstiler og møbler. I tillegg har fellesarealene fått en ansiktsløftning.
 
Så godt som nytt
- Hotelldelen er så god som ny,sier Sverre Ødegård, direktør i Badeparken.
 
-  Vi har vært oppe i et budsjett på tre millioner kroner for oppussingen av hotellet. Når vi nå er ferdige framstår det som helt nyrenovert, sier Ødegård til Varden.
 
Nå skal hotellet bruke flere millioner på badeanlegget.
 
Konkurranse
Hele anlegget skal pusses opp. Innendørssklien skal rives, nytt renseanlegg med UV-stråling - til en prislapp på rundt 500 000 - er allerede installert, og det foreligger planer om to nye utendørssklier.
 
- Vi skal bygge et tårn ute med en grunnflate på 42 kvadratmeter som er 15 meter høyt. Fra dette tårnet skal det gå to sklier, en såkalt "speedsklie" på 100 meter og en familiesklie på 50 meter. Budsjettet er på seks millioner. Vi har sendt planene til kommunen og håper det kan stå klart over nyttår.  De nye skliene har vi jobbet med en stund, men vi ser helt klart et behov for å møte konkurransen. I juli hadde vi en nedgang på 5-10 prosent besøkende i forhold til i fjor. Samtidig er dette todelt - utskiftningene skulle vært gjort for lenge siden, sier Ødegård.
 
Bryggeanlegg
Utbyggingsplanene stopper imidlertid ikke der. På sikt planlegges et bryggeanlegg med en serviceavdeling som skal gi gjestene tilgang til sjøen.
 
- Vi ser på mulighetene for å anrette et bryggeanlegg på eiendommen hvor vi for eksempel kan ha utleiebåter som familiene kan bruke til å komme seg ut i skjærgården. Men dette ligger fram i tid. Nå fokuserer vi først og fremst på de nye skliene, sier Ødegård.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
+
Godbiter i pollisten

28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en skikkelig Lucia-fest
Julemat
Oppskrift lussekatt

Lag en skikkelig Lucia-fest

Her er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret
Dagens rett

Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret

For mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her