Ruster opp for ti millioner

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund skal renoveres for ti millioner kroner.
Redaksjonen
22 August 2008 - 09:00

Hotelldelen er allerede staset opp, over nyttår skal to nye utendørssklier stå klare.
 
I flere måneder har arbeidere vært i full sving med å renovere hotellet.
 
1 200 kvadratmeter nye tepper er lagt, rommene er utstyrt med nye senger, tekstiler og møbler. I tillegg har fellesarealene fått en ansiktsløftning.
 
Så godt som nytt
- Hotelldelen er så god som ny,sier Sverre Ødegård, direktør i Badeparken.
 
-  Vi har vært oppe i et budsjett på tre millioner kroner for oppussingen av hotellet. Når vi nå er ferdige framstår det som helt nyrenovert, sier Ødegård til Varden.
 
Nå skal hotellet bruke flere millioner på badeanlegget.
 
Konkurranse
Hele anlegget skal pusses opp. Innendørssklien skal rives, nytt renseanlegg med UV-stråling - til en prislapp på rundt 500 000 - er allerede installert, og det foreligger planer om to nye utendørssklier.
 
- Vi skal bygge et tårn ute med en grunnflate på 42 kvadratmeter som er 15 meter høyt. Fra dette tårnet skal det gå to sklier, en såkalt "speedsklie" på 100 meter og en familiesklie på 50 meter. Budsjettet er på seks millioner. Vi har sendt planene til kommunen og håper det kan stå klart over nyttår.  De nye skliene har vi jobbet med en stund, men vi ser helt klart et behov for å møte konkurransen. I juli hadde vi en nedgang på 5-10 prosent besøkende i forhold til i fjor. Samtidig er dette todelt - utskiftningene skulle vært gjort for lenge siden, sier Ødegård.
 
Bryggeanlegg
Utbyggingsplanene stopper imidlertid ikke der. På sikt planlegges et bryggeanlegg med en serviceavdeling som skal gi gjestene tilgang til sjøen.
 
- Vi ser på mulighetene for å anrette et bryggeanlegg på eiendommen hvor vi for eksempel kan ha utleiebåter som familiene kan bruke til å komme seg ut i skjærgården. Men dette ligger fram i tid. Nå fokuserer vi først og fremst på de nye skliene, sier Ødegård.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her