Ruster opp for ti millioner

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund skal renoveres for ti millioner kroner.
Redaksjonen
22 August 2008 - 10:00

Hotelldelen er allerede staset opp, over nyttår skal to nye utendørssklier stå klare.
 
I flere måneder har arbeidere vært i full sving med å renovere hotellet.
 
1 200 kvadratmeter nye tepper er lagt, rommene er utstyrt med nye senger, tekstiler og møbler. I tillegg har fellesarealene fått en ansiktsløftning.
 
Så godt som nytt
- Hotelldelen er så god som ny,sier Sverre Ødegård, direktør i Badeparken.
 
-  Vi har vært oppe i et budsjett på tre millioner kroner for oppussingen av hotellet. Når vi nå er ferdige framstår det som helt nyrenovert, sier Ødegård til Varden.
 
Nå skal hotellet bruke flere millioner på badeanlegget.
 
Konkurranse
Hele anlegget skal pusses opp. Innendørssklien skal rives, nytt renseanlegg med UV-stråling - til en prislapp på rundt 500 000 - er allerede installert, og det foreligger planer om to nye utendørssklier.
 
- Vi skal bygge et tårn ute med en grunnflate på 42 kvadratmeter som er 15 meter høyt. Fra dette tårnet skal det gå to sklier, en såkalt "speedsklie" på 100 meter og en familiesklie på 50 meter. Budsjettet er på seks millioner. Vi har sendt planene til kommunen og håper det kan stå klart over nyttår.  De nye skliene har vi jobbet med en stund, men vi ser helt klart et behov for å møte konkurransen. I juli hadde vi en nedgang på 5-10 prosent besøkende i forhold til i fjor. Samtidig er dette todelt - utskiftningene skulle vært gjort for lenge siden, sier Ødegård.
 
Bryggeanlegg
Utbyggingsplanene stopper imidlertid ikke der. På sikt planlegges et bryggeanlegg med en serviceavdeling som skal gi gjestene tilgang til sjøen.
 
- Vi ser på mulighetene for å anrette et bryggeanlegg på eiendommen hvor vi for eksempel kan ha utleiebåter som familiene kan bruke til å komme seg ut i skjærgården. Men dette ligger fram i tid. Nå fokuserer vi først og fremst på de nye skliene, sier Ødegård.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her