"Salg" på Monistrol-viner

I mars og april blir det "salg" på Monistrol-viner. Vinimportøren Helge Wiig AS i Sandnes byr nemlig på rekordlave priser på seks forskjellige Marques de Monistrol-viner.
Redaksjonen
27 Februar 2007 - 09:00

Det er junior Knut Roar Wiig og selskapet United Wineries som klinker til med rekordlave priser.

For eksempel vil fire av vinene koste 59,90 fra 1.mars. Vinen som får størst avslag i pris er cavaen Marques de Monistrol Reserva Privada Brut. Den settes ned med 30 kroner.

Måneden etter faller prisen på to andre Monistrol-viner. Den rosa Gran Reserva-cavaen får en reduksjon på 40 kroner, skriver adressa.no.

Reaksjon
Wiig gjør dette som en slags reaksjon mot Vinmonopolets innkjøpspolitikk. Marques de Monistrol har i lang tid vært en av de bestselgende bestillingsvinene i Norge, men Vinmonopolet har ikke gjort spesielt mye for å gjøre vinen tilgjengelig for et bredt publikum.

Vinene har kort sagt ikke havnet i basislisten på tross av godt salg.

Publikum bestemmer
Men fra 1.mars skjer det noe nytt. Da skal nemlig viner som publikum ønsker overføres til basisutvalget automatisk. Dette gjelder viner som selger godt fra bestillingsutvalget.

I løpet av 2007 skal 150 varer som ikke selger godt fjernes fra basislisten, og inn kommer produkter som selger bra i bestillingsutvalget.

Det blir altså forbrukerne som i større og større grad bestemmer hva som skal finnes i vinmonopolets hyller.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink
Eggnog med kaffe og sherry

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink
Eggnog med kaffe og sherry

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her