Salt & Pepper i nye lokaler

Det er fullt mulig å drive restaurant med godt overskudd på mindre steder. I dag åpner Salt & Pepper i Hønefoss i nye lokaler.

Driftsinntektene i 2006 var på 9,9 millioner kroner. Året før var inntektene 6,5 millioner kroner. Så Sang Ho har holdt hva han har lovet lokalbefolkningen - å åpne et spisested Hønefoss aldri har sett maken til.
 
I kveld skal han innfri i de nye lokalene.
 
Pent resultat
Eventyret startet for fire år siden da Sang Ho åpnet restauranten i Hønefoss. I fjor ble resultatet før skatt på pene 3,6 millioner kroner.
 
I starten var det plass til 30 gjester. Sang Ho og samboeren håpet å kunne klare seg ved å servere rimelig mat som gjestene ble mette av. Til en rimelig penge. Deretter tok det helt av.
 
I dag har Sang Ho 15 ansatte i driften.
 
Men Sang Ho fikk beskjed om at han måtte ut av lokalene og måtte finne nye. Han kjøpte en eiendom for fem millioner kroner, og i kveld er det nyåpning. 
 
Skal gi
- Gjennom hele prosessen har jeg lagt vekt på at jeg ønsker å gi noe, til både gjester og ansatte, sier Sang Ho til ringblad.no.
 
Salt & Pepper fremstår nå i tre avdelinger.
 
Den ene er en Asia-inspirert bar med omtrent 100 sitteplasser. Deretter er det en kafe med 70-80 sitteplasser. Så er det selve restauranten med 70 sitteplasser.
 
Menytilpasning
Menyen blir utvidet som følge av det nye konseptet og vil nå også inneholde fisk og sjømat.
 
- Planen er å gjøre fem endringer hvert kvartal, for å ha litt variasjon og gjøre bruk av kokker som er gode på sine respektive spesialfelt, sier Sang Ho.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen