Salt & Pepper i nye lokaler

Det er fullt mulig å drive restaurant med godt overskudd på mindre steder. I dag åpner Salt & Pepper i Hønefoss i nye lokaler.
Redaksjonen
01 Februar 2008 - 11:00

Driftsinntektene i 2006 var på 9,9 millioner kroner. Året før var inntektene 6,5 millioner kroner. Så Sang Ho har holdt hva han har lovet lokalbefolkningen - å åpne et spisested Hønefoss aldri har sett maken til.
 
I kveld skal han innfri i de nye lokalene.
 
Pent resultat
Eventyret startet for fire år siden da Sang Ho åpnet restauranten i Hønefoss. I fjor ble resultatet før skatt på pene 3,6 millioner kroner.
 
I starten var det plass til 30 gjester. Sang Ho og samboeren håpet å kunne klare seg ved å servere rimelig mat som gjestene ble mette av. Til en rimelig penge. Deretter tok det helt av.
 
I dag har Sang Ho 15 ansatte i driften.
 
Men Sang Ho fikk beskjed om at han måtte ut av lokalene og måtte finne nye. Han kjøpte en eiendom for fem millioner kroner, og i kveld er det nyåpning. 
 
Skal gi
- Gjennom hele prosessen har jeg lagt vekt på at jeg ønsker å gi noe, til både gjester og ansatte, sier Sang Ho til ringblad.no.
 
Salt & Pepper fremstår nå i tre avdelinger.
 
Den ene er en Asia-inspirert bar med omtrent 100 sitteplasser. Deretter er det en kafe med 70-80 sitteplasser. Så er det selve restauranten med 70 sitteplasser.
 
Menytilpasning
Menyen blir utvidet som følge av det nye konseptet og vil nå også inneholde fisk og sjømat.
 
- Planen er å gjøre fem endringer hvert kvartal, for å ha litt variasjon og gjøre bruk av kokker som er gode på sine respektive spesialfelt, sier Sang Ho.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her