Samarbeider med Scandic

Scandic går inn i et eksklusivt og langsiktig samarbeid med den anerkjente kokken Jamie Oliver.

Avtalen ble undertegnet i dag, og innen et par måneder kommer Scandics hotellgjester til å legge merke til en og annen spennende forandring.
 
- Vi ønsker å gi gjestene våre det lille ekstra, en gastronomisk opplevelse som de husker lenge etter at de har sjekket ut, sier Frank Fiskers, Scandics administrerende direktør og konsernsjef i en pressemelding.
 
Inspirerende
Jamie Oliver er en av dagens mest inspirerende kokker mener Scandic, og det var en av egenskapene som fikk Scandic til å kontakte kokken. 
 
Samarbeidsavtalen mellom Jamie Oliver og Scandic går over tre år, med fokus på nye målgrupper hvert år.
 
Barn først
Det første året tar han for seg barna, som fra sommeren av vil kunne kose seg med helt nye barnemenyer på alle Scandics 150 hoteller. Mange tradisjonelle måltider vil bli modernisert og få selskap av nye retter tilberedt med økologiske råvarer.
 
- Scandic har lange tradisjoner for å inspirere bransjen ved å tenke nytt. Scandic og Jamie Oliver føles som en fantastisk kombinasjon, sier Fiskers.
 
Imponert
- Jeg ser virkelig frem til å jobbe med Scandic. Jeg har undersøkt hotellene deres litt nærmere, og jeg er virkelig imponert over det jeg har sett og måten de tar seg av folk på. Jeg er varsom med hvilke selskaper jeg velger å samarbeide med, og lar meg egentlig bare rive med av samarbeidsprosjekter når jeg føler at vi deler de samme verdiene. Det å jobbe med en hotellkjede er noe helt nytt for meg, og det blir gøy å jobbe med mat på en helt ny arena, sier Jamie Oliver.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen