SanSão - den nye voksenbrusen fra Coca-Cola

I februar lanserer Coca-Cola Norge AS den nye voksenbrusen SanSão på det norske markedet. Nykommeren er unik på mange måter, men det mest spesielle er at SanSão er designet for å treffe et voksent publikum.

- Målgruppen for SanSão er voksne i alderen 20-40, uttaler markedssjef Kristin Merethe Trollerud i Coca-Cola Norge AS. Dette er en kjøpesterk gruppe som står denne målgruppen for en stor andel av det totale forbruket av våre produkter og som søker variasjon. Det er her SanSão har en jobb å gjøre, understreker hun.

SanSão finnes i dag kun i Mexico og Brasil. Der markedsføres den under navnet Kuat og SenZão. I Norge har den fått navnet SanSão og posisjoneres som en brus for voksne.

Den friske smaken på SanSão kommer fra guaranabær-ekstrakten. Guarana dyrkes i Venezuela og Brasil, og inneholder en liten mengde koffein. Smak, navn og grafisk profil har blitt testet på voksne norske forbrukere, med et svært godt resultat.

SanSão vil være tilgjengelig både på 0,5 og 1,5 liters flasker, og de første butikkene vil ha nyheten allerede den første uken i februar.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen