Satser i Blaker

Ekteparet Michael og Erlyn All har overtatt Olympia restaurant i Blaker etter Arben Kllogjeri.
Redaksjonen
12 Februar 2009 - 16:00

Dermed er det igjen mat å få i restauranten som har vært stengt siden før jul.
 
Ekteparet All skal satse på norske, svenske og filippinske retter.
 
Har lett
- Jeg har vært på jakt etter en restaurant i mange år. Før jeg fant dette stedet i Blaker, var jeg i dialog med to restauranter i Moss. Jeg likte restauranten i Blaker med en gang jeg gikk inn døren, og hadde ingen vanskeligheter med å bestemme meg, sier All til Indre Akershus Blad.
 
Ekteparet er innstilt på at de ikke kan tjene seg rike på en restaurant i Blaker.
 
Likevel er de fast bestemte på å satse for fullt i Blaker, og ikke gi opp.
 
Lang fartstid
- Foreløpig er det vi to som skal drifte stedet. Ekstrahjelper vil vi leie inn etter behov. Vi er fullt klar over at det er selskapsbiten som vil være den største inntektskilden, sier den nye eieren, som har 12 års fartstid i bransjen.
 
All, som nå har døpt om restauranten til Blaker restaurant og pub, tok over Kllogjeris bookingliste på selskaper, og arrangerte det første selskapet allerede samme dag som han tok over.
 
Levende musikk
Den nye eieren er klar til å ta imot både bryllup, konfirmasjoner, jubileer og andre sammenkomster.
 
- Jeg har også planer om pubaftener med levende musikk og karaokekvelder for å trekke folk hit fredager og lørdager, sier All.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her