Satser i Harstad

Amfi Bertheus i Harstad får snart en ny delikatessebutikk og fortauscafé.
Redaksjonen
03 November 2008 - 14:00

Bak konseptet står Håkon Rønning Vahl. Han er utdannet kokk og servitør, og har de siste fem årene jobbet som restaurant- og selskapsansvarlig hos Grand Nordic Hotel.
 
- Dette blir noe helt nytt som ikke finnes i regionen. Det finnes knapt i Norge, sier Vahl.
 
Ny butikk
Han har store forventinger til dette, og i tillegg til selve butikken får han 40 sitteplasser inne på selve senteret.
 
- Vi skal lage en spennende fortauscafé, sier han til Harstad Tidende.
 
Målet er å åpne i slutten av november. Men først skal det bygges opp en helt ny butikk. Både kjøkken og disk skal på plass. Tanken er at stedet skal bli uformelt med en unik meny.
 
Catering og selskap
Vahl satser over en million kroner og han tror Harstad er overmodent for nye cafétilbud.
 
-  Jeg vil satse på spennende smaker, og for å få dette til, må jeg bare bruke de beste råvarene. Derfor har jeg inngått avtaler med seriøse leverandører som kan gi meg produkter som ikke finnes andre steder i byen, sier Rønning Vahl.
 
-  Tanken bak det å drive både delikatessebutikk og café, er at kunden kan kjøpe råstoffene for å lage det samme hjemme som de har spist her. Det skal være et godt utvalg av kaffesorter, italienske og franske oster, sier han.
 
For å få flere ben å stå på skal han også arrangere selskaper for til inntil 20 personer og drive med catering.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her