Satser i Rygge

Hotell- og familierestauranten Marché Rygge Vest markedsfører seg nå aktivt som flyplasshotell. Snart får gjestene tilbud om gratis buss til flyplassen.
Redaksjonen
28 Februar 2008 - 18:19

- Vi ligger bare 10 minutter unna Moss Lufthavn Rygge, og foreløpig er vi den nærmeste overnattingsmuligheten i distriktet. Vi ønsker å satse i flyplassmarkedet, sier Mats Johansson, som er Norges-direktør for Marché Internasjonal.
 
Seksti rom er pusset opp og gjort klare for å ta vare på folk som skal fly.
 
Stor pågang
- Pågangen til nå er påtakelig. Dette er et marked som vil øke. Hvor stort dette blir vet vi ikke, men vi ønsker å bygge oss opp steg for steg. Det vi kan si er at vi snart vil komme til å sette opp en gratis shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen, sier Mats Johansson til Moss Avis.
 
I tillegg til å ta ordinære overnattinger, åpner hotellet også for konferanser for opp til 120 personer.
 
I fjor omsatte Marche Vest for 19 millioner kroner. Overnattingsbelegget var på 68 prosent. I toppsesongen har selskapet rundt 50 personer ansatt.
 
Grønn profil
Det er det sveitsiske konsernet Møvenpick Holding som har tatt over driften av de tolv By the Way-restaurantene og tre hotellene i Norge. Nå jobber selskapet med å oppgradere og omprofilere sin portefølje. Det blir en grønn linje og sunn mat.
 
Maks fire timer
Ingen matrett som serveres skal være mer enn fire timer gammel, og all mat skal lages fra bunnen av. Det finnes alltid ferskpresset juice, årstidenes frukt og grønnsaker, hjemmelaget pasta, nybakte kaker og mye mer.
 
- Det skal være en smaksopplevelse å spise hos oss, sier Johansson. Han mener dette handler om å tilby gjestene kvalitetsmat.
 
Investeringer
Etter hvert skal alle By the Way-serveringsstedene i Norge omprofileres. Marché Norge har sitt hovedkontor i Rygge, og kommer til å bruke 50 millioner kroner på investeringer de neste tre årene.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til
Ukens kake

Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til

Mange lar det bli med tilbehør til kjøttkakene, men friske tyttebær smaker fantastisk sammen med den fete mascarponekremen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her