Satser i Rygge

Hotell- og familierestauranten Marché Rygge Vest markedsfører seg nå aktivt som flyplasshotell. Snart får gjestene tilbud om gratis buss til flyplassen.
Redaksjonen
28 Februar 2008 - 18:19

- Vi ligger bare 10 minutter unna Moss Lufthavn Rygge, og foreløpig er vi den nærmeste overnattingsmuligheten i distriktet. Vi ønsker å satse i flyplassmarkedet, sier Mats Johansson, som er Norges-direktør for Marché Internasjonal.
 
Seksti rom er pusset opp og gjort klare for å ta vare på folk som skal fly.
 
Stor pågang
- Pågangen til nå er påtakelig. Dette er et marked som vil øke. Hvor stort dette blir vet vi ikke, men vi ønsker å bygge oss opp steg for steg. Det vi kan si er at vi snart vil komme til å sette opp en gratis shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen, sier Mats Johansson til Moss Avis.
 
I tillegg til å ta ordinære overnattinger, åpner hotellet også for konferanser for opp til 120 personer.
 
I fjor omsatte Marche Vest for 19 millioner kroner. Overnattingsbelegget var på 68 prosent. I toppsesongen har selskapet rundt 50 personer ansatt.
 
Grønn profil
Det er det sveitsiske konsernet Møvenpick Holding som har tatt over driften av de tolv By the Way-restaurantene og tre hotellene i Norge. Nå jobber selskapet med å oppgradere og omprofilere sin portefølje. Det blir en grønn linje og sunn mat.
 
Maks fire timer
Ingen matrett som serveres skal være mer enn fire timer gammel, og all mat skal lages fra bunnen av. Det finnes alltid ferskpresset juice, årstidenes frukt og grønnsaker, hjemmelaget pasta, nybakte kaker og mye mer.
 
- Det skal være en smaksopplevelse å spise hos oss, sier Johansson. Han mener dette handler om å tilby gjestene kvalitetsmat.
 
Investeringer
Etter hvert skal alle By the Way-serveringsstedene i Norge omprofileres. Marché Norge har sitt hovedkontor i Rygge, og kommer til å bruke 50 millioner kroner på investeringer de neste tre årene.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her