Satser kulinarisk på Kolbotn

Vebjørn Aarflot og Bent-Åge Rustad med fartstid fra blant annet Statholdergaarden vil skape Kolbotns nye kulinariske knutepunkt.

I begynnelsen av september åpner den nye restauranten i Tårnhuset som ikke bare skal bli et kjærkomment kulinarisk tilskudd for Kolbotn og Follo, men som også skal samarbeide tett med naboen, Kolbotn Kulturhus. Med seg på laget har Vebjørn Aarflot og Bent-Åge Rustad også Inger Furu og Helene Jahren, alle tidligere kolleger fra Statholdergaarden, og som nå møtes igjen etter fem års "atskillelse". Aarflot er daglig leder. Det skriver www.oblad.no .

Full restaurering
Teknisk direktør i Sektor Eiendomsutvikling, Olav Strondi, forteller at huset nå settes i stand i henhold til regelverket for bygg som er gradert verneverdig. Arbeidene er planlagt i nært samarbeid med kultursektoren.

- I tillegg skal lokalene tilrettelegges for spisested. Gamle Tårnhus skal altså oppgraderes rent teknisk i forhold til byggemyndigheter og brannforskrifter, pluss at det settes i stand for restaurantdrift, sier han til oblad.no.

Budsjettet er på hele 10 millioner kroner for selve restaureringen av huset. I tillegg har de fire investert en god del i det interiørmessige.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen