Satser millioner på kultursenter

«Norges største privatfinansierte kultursatsing» åpner på Jessheim.

Noen få kilometer fra Norges hovedflyplass, midt i Jessheim, åpner syvende generasjon på gården Døhlen fredag 11. november kultursenteret Sundbytunet.

Med utgangspunkt i lokale tradisjoner ønsker gründer og eier Kjersti Romsaas Sundby å forene mat- og drikkekultur, håndverk og opplevelser på senterets egen amfiscene.

Sundby omtaler i en pressemelding senteret som Norges største privatfinansierte kultursatsing, og oppgir at det er satset «flere titalls millioner» på senteret.

Restauranten Smaken av Sundbytunet har plass til 70 gjester, og i kjøkkenet skal det lages tradisjonell gårdsmat med moderne innslag, basert på kortreiste råvarer.

Under restauranten brygger senteret også sitt eget øl i ligger Bryggerikjelleren, opplyser Sundby, som har kjøkkensjef Geir S. Kilen, brygger Frank Werme og bakerne Erlend Løken Volden og Per Ivar Høgden med på laget.

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får en av disse magnumflaskene under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen