Satser på biff

Bakgården Mat & Vinstue har tatt over de gamle lokalene til Mac Thors i Halden. Og satser på biff.

- Vi satser veldig på å være en god spiserestaurant, sier Jørn Nilsen, innehaver av Bakgården Mat & Vinstue  i Halden.
 
Bakgården Mat & Vinstue ligger i de gamle lokalene til Mac Thors.
 
Tidligere i år overtok Jørn Nilsen restauranten, og siden august har han holdt på med litt oppussing og ansettelse av kokker, kjøkkensjef og servitører.
 
Mye biff
- Vi holdt stengt i cirka én måned for å sette i stand stedet og for å få ansatt folk. Nå begynner det å falle på plass bemanningsmessig, sier Jørn Nilsen til Halden Dagblad.
 
Menyen på Bakgården Mat & Vinstue kjennetegnes av en satsing på biff.
 
- Vi har mye biff på menyen. Det er litt steakhouse-aktig. Men samtidig er det stor familievennlighet her. Vi har satset på at dette skal være en god spiserestaurant, med forretter, desserter, trerettersalternativer og barnemeny, sier Nilsen.
 
Viltaften
Fra mandag 20. oktober skal stedet holde formiddagsåpent, og allerede fredag 24. og lørdag 25. oktober kan gjestene få med seg noe spesielt på Bakgården Mat & Vinstue.
 
- 24. og 25. oktober inviterer vi til viltaften. Da har vi over 50 viltretter på buffet. Jeg har nå fått bekreftet at vi får inn bjørn og bever også, sier Jørn Nilsen.
 
På nyåret skal han dessuten åpne et eget kaffebrenneri.
 
- Her vil vi brenne kaffebønnene selv. Vi kommer til å sette sammen egne blandinger, og vi vil brenne med ulik styrke og varighet, sier Jørn Nilsen, innehaver av Bakgården Mat & Vinstue.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen