Satser på biff

Bakgården Mat & Vinstue har tatt over de gamle lokalene til Mac Thors i Halden. Og satser på biff.
Redaksjonen
14 Oktober 2008 - 17:26

- Vi satser veldig på å være en god spiserestaurant, sier Jørn Nilsen, innehaver av Bakgården Mat & Vinstue  i Halden.
 
Bakgården Mat & Vinstue ligger i de gamle lokalene til Mac Thors.
 
Tidligere i år overtok Jørn Nilsen restauranten, og siden august har han holdt på med litt oppussing og ansettelse av kokker, kjøkkensjef og servitører.
 
Mye biff
- Vi holdt stengt i cirka én måned for å sette i stand stedet og for å få ansatt folk. Nå begynner det å falle på plass bemanningsmessig, sier Jørn Nilsen til Halden Dagblad.
 
Menyen på Bakgården Mat & Vinstue kjennetegnes av en satsing på biff.
 
- Vi har mye biff på menyen. Det er litt steakhouse-aktig. Men samtidig er det stor familievennlighet her. Vi har satset på at dette skal være en god spiserestaurant, med forretter, desserter, trerettersalternativer og barnemeny, sier Nilsen.
 
Viltaften
Fra mandag 20. oktober skal stedet holde formiddagsåpent, og allerede fredag 24. og lørdag 25. oktober kan gjestene få med seg noe spesielt på Bakgården Mat & Vinstue.
 
- 24. og 25. oktober inviterer vi til viltaften. Da har vi over 50 viltretter på buffet. Jeg har nå fått bekreftet at vi får inn bjørn og bever også, sier Jørn Nilsen.
 
På nyåret skal han dessuten åpne et eget kaffebrenneri.
 
- Her vil vi brenne kaffebønnene selv. Vi kommer til å sette sammen egne blandinger, og vi vil brenne med ulik styrke og varighet, sier Jørn Nilsen, innehaver av Bakgården Mat & Vinstue.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her