Satser på catering og kortreist

Møystad Gård skal bli Hamars nye matattraksjon.

- Vi satser på å skjemme bort lokale ganer med lokale smaker. Råvarene skal hentes så nærme kjøkkendøra vi kan komme, sier en entusiastisk Katrine Aalstad en måned før åpningen av Møystad Gård Catering og Café.

Tradisjonelle retter fra Hedmark er inspirasjon når alt fra husmannskost til mer raffinerte og eksotiske retter skal på menyen, skriver Østlendingen. Råvarene skal hentes fra Hedmarken, men også fra Røros i nord og Solør i sør.

1. september åpnes en nyoppusset Møystad Gård, og 2. september skal vertskapet by på mat, musikk og kåseri av Henry Notaker. Gården får også cateringselskap og muligheter for kokkekurs. Neste år åpnes det også kafé.

Tidligere soussjef på Grand Hotel i Oslo, Tom Vidar Guneriussen, er med på laget, mens Aalstad er daglig leder. Hun er utdannet ved universitetet på Ås med mastergrad i internasjonal landbrukshandel, og har tidligere jobbet som daglig leder ved storhusholdning hos Bama i Hedmark og Oppland og som daglig leder ved Staur gjestegård i Stange. I tillegg har hun i en årrekke jobbet med lokal mat og gårdsturisme i Hedmark fylkeskommune.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen