Satser på sykehusmiddager

Catering Partner AS i Ølensvåg vil bygge et nytt superkjøkken og forsyne sykehus i Stavanger og Helse Fonna-området med middag.

Catering Partner har allerede levert tilbud til Helse Fonna og Helse Stavanger på all middagslevering.
 
For universitetssykehuset i Stavanger haster det med en avgjørelse, for sykehuskjøkkenet deres på Forus er i ferd med å gå ut på dato.
 
Prosjektleder Egil Jørgensen bekrefter at selskapet skal lage et stort og moderne kjøkken på Hauglandet.
 
500 000 middager
Jørgensen håper at det nye kjøkkenet kan stå ferdig i 2009. Bare kontrakter med de to helseselskapene tilsvarer 500 000 middager i året. Det er stor politisk interesse for forslaget, og en avgjørelse skal tas innen 1. juli.
 
I dag lager sykehusene i Haugesund, Stord, Valen og Odda middagsmaten selv. Spørsmålet er om det er mye å spare på å sette oppgaven ut til et privat cateringfirma.
 
Catering Service har allerede vunnet flere små privatkontrakter.
 
Stor kapasitet
- På det private markedet ser vi at flere sliter med å skaffe kokker og kantinepersonale. Her kan vi komme inn med et godt tilbud, sier Jørgensen til Haugesunds Avis.
 
- Vi trenger kokker, kjøkkenassistenter, pakkere og sjåfører, pluss administrasjon. Åtte-ti arbeidsplasser kan lett bli det fire- eller femdobbelte. Vi er et lokalt firma som satser. Alternativet i fremtiden kan lett bli at et utenlandsk cateringfirma kommer inn og tar disse jobbene, sier Jørgensen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen