Scandic Hamar vant miljøpris

Scandic Hamar har vunnet prisen President Awards.

Hvert år gir Scandic utmerkelsen President Awards til ansatte og hoteller som har utmerket seg i 2007. Scandic Hamar fikk prisen som beste hotell på miljøfronten og med CRS.
 
Kjempestolte
- Selvfølgelig er vi kjempestolte av denne prisen. Scandic er kjent for å være ledende på miljøsatsing. At vi får en internasjonal pris av kjeden viser at vi ligger et hestehode foran alle andre, også de andre kjedene, sier hotelldirektør Håvard Elnan til Hamar Dagblad.
 
Juryens dom
Dette sa juryen: "Det svanemerkede hotellet Scandic Hamar, med høy og konsistent ytelse på alle sider av bærekraftig drift, har vært gjennom en omfattende renovering og utvidelse i 2006. Den bærende ideen under hele renoveringen var å skape tilgjengelighet for alle og derigjennom oppnå nye forretningsmuligheter. Hotellet er i dag et flaggskip og en rollemodell for Scandics arbeid med bærekraftig drift."
 
Grunntanke
- Det har vært en grunntanke at vi skal bestrebe å være miljøbevisste. Da vi bygde på i 2006 så var det søkelys på at vi brukte materialer og legge forholdene til rette for at vi belaster miljøet minst mulig, sier Elnan.
 
Scandic Hamar har fått flere priser tidligere. Hotellet fikk Svanemerket av daværende moderniseringsminister Morten Meyer i 2005. I fjor fikk hotellet Tilgjengelighetsprisen fra Norges Blindeforbunds.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen