Se og møt kaffeeliten

Den 14.-16. juni står den gode kaffen i fokus når verdens kaffeelite møtes i Oslo, for da blir det nemlig muligheter til å bivåne verdens beste utøvende espressomakere samt til å skaffe seg ny kunnskap om dette viktige fagfeltet.

For den norske kaffebransjen er selvsagt spenningen stor rundt det tredje VM for baristaer hvor de norske deltakerne Robert Thoresen (2000) og Tim Wendelboe (2001) har henholdsvis toppet og stått på seierspallen. Også i år er det Wendelboe som skal representere Norge i dette meget spennende verdensmesterskapet.
 
Det blir anledning for ikke-baristaer til å bryne kunnskapene siden den danske regjerende verdensmester Martin Hildebrand skal fortelle hva som må til for å nå verdenstoppen. Dessuten kommer den verdensomspennende kaffebarkjeden Starbucks for å fortelle sin suksesshistorie. Og det blir rikelig anledning til å smake kaffe fra eksempelvis siste årgang fra en rekke kaffeproduserende regioner verden rundt samt ikke minst en unik espressosmaking. Disse presentasjonene er bare noen av mange på det innholdsrike programmet som du kan studere her: www.scae.com Forespørsler og påmelding rettes til scae@online.no eller pr telefon 64 93 66 83.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen