Seks priser til TGI Friday

Under Carlson Restaurants World Wide årskonferanse fikk American Bistro Scandinavia seks utmerkelser.
Redaksjonen
13 Mars 2008 - 16:00

Teamet fra TGI Friday's i Skandinavia har altså deltatt på TGI Friday's årlige internasjonale konferanse. Over 2 000 deltagere fra 59 land verden over deltok. Disse representerte rundt 1 000 restauranter. Rundt 600 av disse finnes i USA og internasjonalt er det omtrent 320 stykker.
 
Fire i Norge
I Norge finnes det fire restauranter. Tre ligger i Oslo og en i Bergen. Det finnes også to restauranter i Stockholm.
 
Skandinavia ble tildelt flere priser. American Bistro Scandinavia AS fikk dermed 6 av 20 mulige utmerkelser.
 
Anders Nilsson, General Manager på TGI Friday's Karl Johan ble kåret til Årets International General Manager.
 
Anders Nilsson ble også beæret med å bli kåret til Best of the Best General Manager.
 
Espen Holm, Kjededirektør for TGI Friday's i Scandinavia, mottok prisen for beste International Operator.
 
Godt besøk
Abbas Razavi, General Manager på TGI Fridays Kungsträdgården i Stockholm mottok prisen for høyest registrerte ukentlige gjesteantall.
 
Katrine Kolberg, HR-sjef for TGI Friday's Scandinavia, ble anerkjent for sin store innsats, energi, committment og arbeid for HR og trening innad i organisasjonen og for validering som facilitator for flere av TGI Fridays kurs internasjonalt.
 
Sten Magnus, Konserndirektør for Umoe Catering AS, ble anerkjent med en ærespris for sitt livslange arbeid for Hospitality Industry. The Carl Davis Award er TGI Friday's sin mest prestisjefylte utmerkelse og en stor anerkjennelse for Sten Magnus' energi, engasjement og lederskap skriver NHO Reiseliv.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag
Dagens rett
Helstekt dorade med chilisaus, vårløk og grillet sitron

Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag

Lager du chilisausen selv, kan du bestemme akkurat hvor sterk den skal være. Og kombinasjonen av en saus som sparker og helstekt fisk er rett og slett sublim.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå er denne vinen kommet som et hvitt og like hemmelig knallkjøp
+
Ukens vin

Nå er denne vinen kommet som et hvitt og like hemmelig knallkjøp

Etiketten er gullfarget som peker på et eksklusivt innhold, men prisen er den samme vanvittig lave for en vin på dette nivået.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik skaper du russisk stemning rundt middagsbordet i dag
Dagens rett
Hønsesalat med krabbe og lakserogn

Slik skaper du russisk stemning rundt middagsbordet i dag

Og da snakker vi ikke om høy begerføring og flerstemt sang, men derimot om en ekstra god vri på russisk salat som skal stamme fra Moskva.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du  drinkklassikeren Tequila Sunrise
Ukens drink
Tequila Sunrise

Slik lager du drinkklassikeren Tequila Sunrise

Denne drinken er en like perfekt avslutning på sommernatten i dag som på 70- og 80-tallet da den hadde sin storhetstid.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag
Dagens rett
Helstekt dorade med chilisaus, vårløk og grillet sitron

Helstekt fisk med saus som kicker er det som gjelder i dag

Lager du chilisausen selv, kan du bestemme akkurat hvor sterk den skal være. Og kombinasjonen av en saus som sparker og helstekt fisk er rett og slett sublim.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå er denne vinen kommet som et hvitt og like hemmelig knallkjøp
+
Ukens vin

Nå er denne vinen kommet som et hvitt og like hemmelig knallkjøp

Etiketten er gullfarget som peker på et eksklusivt innhold, men prisen er den samme vanvittig lave for en vin på dette nivået.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken
Dagens rett
Wok med reker

Rester etter rekekosen? De bruker du i denne woken

Siste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Er du ikke fan av Guinness, blir du det trolig med denne drinken
Ukens drink
Calcutta Cup drinkoppskrift med Guinness

Er du ikke fan av Guinness, blir du det trolig med denne drinken

Det er tonicen som frisker opp og endrer den klassiske Guinness/stout-smaken. Derfor kan du unne deg en god slurk til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene
Dagens rett
Iransk yoghurtsalat stil grillspydene

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene

Yoghurtsalat er en sommerfavoritt som skapt for ethvert grillmåltid, og så kjapp å lage at retten også midt i ferien. Prøv den også som dip til chipsen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik skaper du russisk stemning rundt middagsbordet i dag
Dagens rett
Hønsesalat med krabbe og lakserogn

Slik skaper du russisk stemning rundt middagsbordet i dag

Og da snakker vi ikke om høy begerføring og flerstemt sang, men derimot om en ekstra god vri på russisk salat som skal stamme fra Moskva.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her